spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LIVE FRA RUMMET - RumSnak live optagelse med Andreas Mogensen

Afholdt event

LIVE FRA RUMMET - RumSnak live optagelse med Andreas Mogensen

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

08 nov 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Vær med når Andreas Mogensen ringer ned til Syddansk Universitet fra rumstationen. Her sidder astrofysiker Tina Ibsen og techformidler Anders Høeg Nissen der er værter på podcasten RumSnak klar til en snak om rumforskning og livet på rumstationen. 

I denne udgave af RumSnak LIVE vil vi sætte fokus på meget af den spændende forskning der foregår 400 km over hovederne på os, i det vægtløse laboratorium, hvor Andreas Mogensen og de andre astronauter og kosmonauter har deres hverdag. Ud over Andreas Mogensen vil vi også tale med Kaare Mikkelsen fra Aarhus Universitet der står bag Sleep in Space forsøget som Andreas skal udføre, Thomas A.E. Andersen fra rumfartvirksomheden Danish Aerospace Company, der står bag en række af de forsøg som Andreas Mogensen skal udføre i rummet. 

Program:

15.30: Dørene åbner til Auditorium U45 på Syddansk Universitet i Odense

16:00: RumSnak LIVE går i gang

ca. 17.00: Pause med kaffe, te, sodavand (inkluderet i billetten)

18:00: Tak for i dag 


Sted:

Auditorium U45 på Syddansk Universitet - der vil væres guides fra letbanestationen SDU University. Så hvis du ikke er kendt på Syddansk Universitet, så find herhen.

Denne udgave af RumSnak LIVE er et samarbejde mellem podcasten RumSnak, Syddansk Universitet, Videnskab.dk og Naturvidenskabernes Hus. Eventen er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Novo Nordisk Fonden.

Lokation

Syddansk Universitet (SDU), Campusvej 55, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .