spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Live koncert med Michael Hausted

Få billetter tilbage
Afholdt event

Live koncert med Michael Hausted

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

12 apr 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Familie-koncert med Michael Hausted’s originale danske sange

Kast dine bekymringer ud til højre og kom og skru op for livet og mærk den livsbekræftende energi der altid skabes mellem publikum og Michael til hans livekoncerter.

Siden 2023 har Michael i samarbejde med Warner Music Danmark udgivet sine egne danske sange der bl.a. har indtaget radiokanaler som DR P4, P5, Radio Globus og Radio Victoria og for længst har passeret over 1,5 millioner streams alene på Spotify.

Du er måske snublet over Michael Hausted på de sociale medier hvor hans videoer ofte går viralt når han deler sjove idéer til sine 150.000 følgere. Her laver han alt fra at skrive en sang på 30 minutter, til en oversættelse af ”Titanic På Dansk”.

Michael Hausted kommer til at spille alle de sange som har hjulpet mennesker i alle aldre til at finde troen på sig selv og vælge at se livet for det mirakel det er. Her kan fremhæves ørehængere som; Tro På Dig Selv, Vælger, Fighter og Bli’ Her Lidt.


Kom og skru op for livet

Så tag dine børn, din kæreste, din mor eller en helt fjerde med til en aften hvor i vil opleve en garanteret magisk følelse af indre frihed, livsglæde og fællesskab, og som Michael Hausted selv udtrykker det med et smil på læben og en arm strakt op over hovedet.


“Livet er en fest, og vi er alle inviteret!”
Aftenens program:

Vi opfordrer alle til at tjekke Restaurant Alfa’s menukort, og bestille noget lækkert aftensmad inden koncerten.

18.30: Dørene til koncertsal åbner

19.30: MICHAEL HAUSTED KONCERT

20.30: Meet’n’Greet: autografskrivning + billeder til alle

21.00: Tak for i aften


Info:

Handicaphjælper/ledsager kommer gratis ind til koncerten ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
Skriv en mail til os, hvis du ønsker ledsager med, så vi sikre os, at der er plads.

management@michaelhausted.com

Arrangør

Lokation

Restaurant ALFA, Vestergade 4A, 6600 Vejen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .