Live kunstnersamtale på Østerbro Bibliotek

15 aug 2019 kl. 19:00 - 21:00

Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

Vennepunkt og Future Preservation afholder en live kunstnersamtale på Østerbro Bibliotek den 15. august kl. 19.00-21.00 med deltagelse af forfatter, dramatiker og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme, fotograf Fryd Frydendahl og tegner/billedkunstner Halfdan Pisket.

Afsættet for samtalen er Tomas Lagermands aktuelle roman En rigtig kærlighed, der udkommer den 13. august på Politikens Forlag, som også danner udgangspunkt for udstillingen Kærlig hilsen hadet hos Vennepunkt. Udstillingen åbner den 10. august kl. 13-15 lokalt på Østerbro på Vennemindevej 13 og vises til den 7.september 2019.

Samtalen mellem de tre vil handle om det personlige i kunsten, hvordan man bruger sin egen fortælling i sit kunstneriske virke og om overlap og forskelle de tre kunstnere imellem.

Tomas Lagermand Lundmes forfatterskab skrives med afsæt i egne oplevelser, Fryd Frydendahl brugte 10 år på at skabe det rørende portræt af hendes nevøer i fotobogen Nephews og har senest skabt Solhverv som er en lyd- og billedeudgivelse, hvor musiker Lars Greve har komponeret musikken, og Fryd Frydendahl har taget fotografierne. Udgivelsen er et sanseligt portræt af Vestjylland, hvor de to barndomsvenner er opvokset.

Halfdan Pisket udkom med Danskertriologien samlet i 2017, der er et portræt over tre bind udgivet fra 2014-16 skabt i tegneserierformat. Triologien handler om hans armensk-tyrkisk-danske fars barske livshistorie, der er poetisk fortalt i et dystert sort/hvidt univers.