Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Live Online Romsmagning med Romhatten.dk

eventet sluttede

Live Online Romsmagning med Romhatten.dk

Billetter fra DKK 350,00

Sted

Dato

24 aug 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Live Online Romsmagning med Romhatten.dk

Nu gør vi det igen! Efter stor efterspørgsel har vi valgt at afholde endnu en online romsmagning. Det eneste du skal sørge for er en internetforbindelse og et romglas ...

Hvad siger du til at deltage i en sjov og anderledes romsmagning … på facebook? (OBS: Du behøver ikke at have en facebook-profil for at kunne deltage - du kan dog ikke stille spørgsmål via chatten uden en profil). Vi laver en live romsmagning via facebook og du kan derfor nu købe et romsmagesæt, som indeholder otte forskellige romsamples. Vi sender romsmagningen live via Romhatten.dk’s facebookside og du kan på den måde deltage i vores smagning i ro og mag hjemme bag computerskærmen, alene fra din egen sofa eller sammen med gode venner omkring stuebordet. Sågar i bussen … ja, kun fantasien sætter grænser for hvor du kan deltage fra. Det eneste du skal stå for er en internetforbindelse og et smageglas.

Det koster 350 kr. at deltage - billetten købes via Billetto.dk. Billetsalget lukker den 12. august kl. 12.00, da vi skal have tid til at pakke og sende rommen.

Smagesættet indeholder følgende rom á 2 cL pr. stk.:

 1. Plantation Barbados Vintage 2005 42,8 % (450,-)
 2. Kaniche Perfección Double Wood 40 % (475,-)
 3. Clément 10 Years Old AOC Rhum Agricole 42 % (650,-)
 4. Paranubes Rum Oaxaca Aguardiente de Cana 54 % (400,-)
 5. Compagnie Des Indes Diamond Armagnac Finish 60 % (750,-)
 6. Velier Hampden 7 Years Old Jamaica Rum 60% (800,-)
 7. Velier Caroni Replica 18 Years Old 51,4% (2000,-)
 8. Savanna HERR 2006 10 Years Old 63,80 % (1150,-)

Dette smagesæt kan købes for kun 350,- inkl. forsendelse.

Vi sender romsmagningen live fra Aarhus lørdag den 24. august fra kl. 19.30-21.30. Hvis du ikke har mulighed for at se smagningen live, så kan det hele ses efter live streamingen på selv samme facebookside – så er der ikke nogen undskyldning, for ikke at deltage.

OBS: Du vil først modtage rommen i ugerne op til smagningen.

Billetsalget lukker den 12. august kl. 12.00.

Arrangør

Du leder efter nogen der tilbyder romsmagninger, og kan derfor roligt læse videre! Hos Romhatten.dk har vi siden 2012 afholdt over 300 romsmagninger i hele Danmark. Uanset om du leder efter et privatarrangement eller en offentlig smagning, er du kommet til den rette! For allerede planlagte romsmagninger hvortil du kan købe billet, se denne side. Hvis du er i gang med at arrangere en privat romsmagning skal du blot sende en mail på kontakt@romhatten.dk. Vi tilbyder desuden også whiskysmagninger - læs mere her.

Lokation

I dit eget hjem, -

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .