LIVE:TALK & Fyraftensøl med bl.a. Rune Glifberg om skatemiljøet i Kbh

18 nov 2017 kl. 16:00 - 18:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K


GRATIS EVENT :: Live-Talk & Fyraftensøl :: Skatemiljøet i Kbh

Besøg af: Rune Glifberg & Andreas Risby

På lørdag den 18. nov. kl. 16 sætter kulturordfører Simon Strange (S) fokus på skatemiljøet i Kbh gennem en live-talk med:

  • Rune Glifberg: Verdensklasseskater der nu bygger skateparker og er bosat i København igen efter mange år i USA.
  • Andreas Risby:Hverdagsskater med en master i moderne kunst og kulturformidling med speciale i skateboarding

Samtalen tager temperaturen på det københavnske skatemiljø og gæsterne deler deres tanker om, hvor miljøet bevæger sig hen i øjeblikket.

Bagefter live-talken omkring kl. 17 er der mulighed for at drikke fyraftensøl med gæsterne i Kulturtårnet på Knippelsbro.

KULTURLIVET:LIVE

Københavns kulturliv bliver vendt i en række Live-Talks & Fyraftensøl i tårnet på Knippelsbro.

Valget handler ikke kun om politikere og partier. Det handler i høj grad også om de kulturelle og kreative miljøer, der er med til at skabe den by, vi bor i.

I live-samtalerne giver nogle af de centrale kulturaktører i København, der er med til at skabe og forandre vores by et indblik i de forskellige kulturmiljøer inden for natteliv, kunst, musik, mode, arkitektur, skatebording og kulturentreprenørskab.

Samtalerne tager pulsen på den del af kulturlivet, som gæsterne er eksperter i, og kigger ind i de fremtidige udfordringer.

PRAKTISK

Samtalerne, der live-streames kl 16 på Facebook (simonstrange.copenhagen), foregår i Kulturtårnet på Knippelsbro, hvor der er plads til 10, der kan lytte med på egen mobil eller i højtalerne i tårnet. Efter samtalerne omkring kl. 17 har lytterne mulighed for at drikke fyraftensøl med Live-Talk-gæsterne. Der er Mikkeller-øl på fad og naturvin på køl og en god udsigt over havnen.

Du kan booke gratis billet via Billetto. Entré til Kulturtårnet i døren uden billet: 20 kr.

Gratis billet

Salg lukket