spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

LIVEKONCERT: DUNHAMMERAFTNER - Young Flowers

Afholdt event

LIVEKONCERT: DUNHAMMERAFTNER - Young Flowers

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

30 mar 2023 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Young Flowers var et af de tidligste danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil.

Nu kan du opleve dem spillevende på RAGNAROCK, og de står ligeså skarpt, som de gjorde, dengang da ‘Peace, Love & Harmony’ var på alles læber.

Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter. Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman.

Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og denne aften bliver særligt legendarisk da de har inviteret selveste Søren Berlev med på trommer – ja, den Søren Berlev fra Gasolin.

Peer Frost var med i Peter Belli og Rivalerne helt tilbage, da der blev spillet “PIGTRÅD” i Hit House og på Bakken. I YOUNG FLOWERS 1967-1969 var Peer superguitaristen, der placerede trioen som det bedste progressive danske rockband. Frost har igennem årene markeret sit talent i et utal af bands, blandt dem Rainbow Band og Savage Rose.

Peter Ingemann var oprindeligt jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne, blev der grundlagt en kærlighed til rockscenen, der gjorde Ingemann til el-bassist og sanger i Young Flowers. I årene efter Young Flowers fik Ingemann stor succes i duoformat med Niels Skousen og med Røde Mor.


Lineup:

Peter Ingemann: Bas og Vokal

Peer Frost: Guitar

Søren Berlev: Trommer

Dørene åbner kl. 18.00

”DUNHAMMERAFTNER”: Oplev hippietidens mest legendariske, danske rockgrupper spil-levende på RAGNAROCK: Steppeulvene 28/2, Young Flowers (30/3) og Beefeaters (11/5).

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .