Liverollespil og workshops for Egedal skolebørn 8-14 år

01 aug 2018 kl. 10:00 - 03 aug 2018 kl. 15:00

Græstedgård, Udlejrevej 13 B, 3650 Ølstykke

Er du interesseret i liverollespil - så er det her du skal være med.

Vi håber du er klar til at tage med på eventyr. Ferieaktiviteten er for begyndere.

Eventyrridderne - en ridderorden som laver rollespil for børn. Vi lærer nye rollespillere op, så kom og vær med.

Programmet er følgende:

Våben-workshop: Her lærer du at lave sikre og bløde våben til rollespil. Lær alle sikkerhedskravene og få fif til, hvordan du laver et godt og holdbart våben, som også kan komme igennem sikkerhedskontrollen.

Vi arbejder med bambus, liggeunderlag og gaffatape.

Regler& Roller: Vi bruger en hel dag til at gennemgå spilleregler til rollespillet. Her viser vi også en eller flere små eventyrfilm om rollespil, billeder af de forskellige racer, klassifaktioner, og vi gennemgår via øvelser og skuespil alle spilleregler, lige fra kamp til brug af lommetyveri, bonk-køller, figte og magiske låse. Det er også i denne workshop at du på et skema, skal opbygge din egen rolle, vælge dine evner og finde på dit navn og din baggrundshistorie til rollen.

Ridder-træning samt stunt & drame: I forbindelse med vores regler & roller workshop skal du også lære at kæmpe godt og ikke mindst sikkert med dit rollespilsværd. Du vil også skulle igennem en del drama-øvelser, trænes i stunt-teknikker og undervises i almen ridderlighed.

Trænings-rollespil: Den dag sidste laver vi et lille træningsrollespil, hvor du skal spille den rolle, som du selv har skabt. Her skal du bruge alle spillereglerne i spillet. ( Det er ikke kun kamp). Her skal du have kostume på, (vi har kostumer med til alle) du skal sminkes og skal du spille elver får du sat spidse elverører på. Under hele spillet skal du spille din rolle så godt, som du kan. Du og dit hold får en eller flere missioner i spillet, som I skal løse.

Er du klar til at tage på eventyr ?

Eventyrridderne

Pris 100 kr.

For yderligere information kontakt daniel@eventyrridderne.dk


Rollespil 8-14 år

Salg lukket