LIVESTREAMING – samtale mellem Jonathan Safran Foer og Connie Hedegaard

17 mar 2020 kl. 20:00 - 21:30

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København

Vi livestreamer samtalen mellem den store amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer og tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard.

Klimaforandringerne har gjort sit indtog i litteraturen, hvor nu også forfatterne tager stilling til det allestedsværende emne, og præsenterer deres bud på løsninger.

Jonathan Safran Foer er gæst i Den Sorte Diamant til en samtale med tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard om sin helt nye nonfiction bog, We are the Weather, som netop sætter fokus på klimaforandringerne.

Vi har været så heldige at få lov til at livestreame hele samtalen hér i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Tid: Tirsdag den 17. marts kl. 20:00 – 21:30
Sted
: ”Tove rummet” i stueetagen, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus
Tilmelding
: Arrangementet er gratis, men tilmelding er ønskeligt - så ved vi hvor mange stole vi skal stille frem.

Jonathan Safran Foer

Bogen We are the Weather udkommer på dansk den 2. marts med titlen Vi er Vejret. Her tager han fat på et af de helt store spørgsmål, som mange af os kæmper med. For hvad kan vi selv gøre, når det kommer til klimaforandringer? Kan vi indlede vores kamp mod klimaforandringerne ved hjælp af noget så simpelt som kniv og gaffel? Behøver vi at tage en kold tyrker fra al kød? Eller begynder det hele med, hvad vi spiser – og ikke spiser – til morgenmad?!
Foer har tidligere udgivet: Alting bliver oplyst, Ekstremt højt og utrolig tæt, Om at spise dyr.

Connie Hedegaard

Connie Hedegaard har en omfattende politisk karriere bag sig, som tæller magtfulde positioner som blandt andet forhenværende klima- og energiminister og klimakommissær i EU. Hun er bestyrelsesformand for den grønne tænketank CONCITO. Desuden har hun sideløbende fulgt Foers forfatterskab med stort engagement.