Event aflyst

Livestreaming: Tove i stykker

DKK 25,00

Sted

Dato

18 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Manchet: Et mosaisk portræt af Tove Ditlevsen. Den selvsikre og ublu forfatter, og den sårbare kvinde bag bøgerne

Live-transmission: Vi hylder Tove Ditlevsen til en storslået aften og følger verdenspremieren på dokumentarfilmen ‘Tove i stykker' op med en samtale med skuespiller Paprika Steen, forfatter Dy Plambeck samt komponist Jeanett Albeck (Sort Samvittighed), som også vil give et Tove-relateret nummer akustisk.

Dokumentarfilmen ”Tove i stykker”: “Jeg er et usselt menneske. Et elendigt menneske. Et helt igennem fordærvet menneske. Jeg er søvnløs som en ugle, grim som en heks, og der flyder hvidvin i mine årer i stedet for blod. Desuden er jeg ved at skide mig ihjel”. Tove Ditlevsen i kølvandet på bruddet med sin sidste ægtemand i 1973.

Tove levede en form for dobbelt liv. Imens mennesket Tove Ditlevsen faldt fra hinanden, kunne forfatteren Tove Ditlevsen i ”Det Ovale Rum” i ophøjet ro, analysere og beskrive sit liv. Det er nærliggende at spørge, om Tove i virkeligheden ikke levede sit liv for at leve det, men for at kunne skrive om det”. Filmlængde: 38 min.

Instr: Peter Lopes Anderson

Sted:Tove-rummet i stueetagen. Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.
Tid: Onsdag 18. Marts 2020 kl. 19.30-21.00
Entré: 25 kr. Billet købes online

Denne aften er en del af et nyt, stort samarbejde mellem CPH:DOX og Heartland Festival, der sammen sætter fokus på filmiske portrætter af store kunstnere. Eventet streames på flere biblioteker.

Arrangør

Lokation

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .