Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

LiveStrings & Nicolai Kornerup

Afholdt event

LiveStrings & Nicolai Kornerup

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

05 okt 2023 kl. 20:00 - 21:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev det genrediverse strygerensemble LiveStrings som du kender fra TV programmer som X Factor og for deres arbejde med nogle af de største stjerner, i både ind- og udland. LiveStrings tager dig på en musikalsk rejse der bryder de traditionelle rammer og du vil opleve ensemblets versioner af deres egne klassiske favoritter, nordisk og østeuropæisk musik, samt helt særlige fortolkninger af popnumre som vi har hørt dem i TV. I selskab af pianist og komponist Nicolai Kornerup, som er aktuel med soloalbummet ”Circles”, kan du for første gang opleve LiveStrings på turné i eget navn, når de besøger en række koncertsteder i efteråret 2023.

Ingen kan som LiveStrings binde sløjfe på musik, der spænder så vidt over tid og sted, fra barok og helt frem til dagens pop - og tilbage igen. Efter at have spillet sammen med de største stjerner i både ind- og udland, på liveoptrædener såvel som indspilninger og TV optrædener, tager de nu på deres første turné i eget navn.

LiveStrings er kendt for at bryde de traditionelle rammer og til de kommende koncerter kan du forvente at komme med på en musikalsk rejse udover det sædvanlige. Man vil opleve ensemblets versioner af deres egne klassiske favoritter, der de ikke er bange for at gå helt til grænsen og så deres helt særlige fortolkninger af popnumre som vi har hørt dem i TV. LiveStrings & Nicolai Kornerup har også en stor kærlighed til Øst- Europæisk folkemusik, som sammen med nye nordiske klange, gang på gang overrasker publikum – og så er der premiere på nogle af ensemblets helt nye stykker, fra deres kommende album.

Medirkende:

Andrea Gyarfas Brahe – violin

Karen Johanne Pedersen – violin

Live Johansson – cello

Kirstine Elise Pedersen – cello

Nicolai Kornerup – klaver & accordeon

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .