Livet som selvstændig

03 okt 2013 kl. 18:00 - 20:00

Nytorv 3, 1, 1450 København K

Hvis du tænker på at lægge livet som lønarbejder bag dig og starte som selvstændig, så bør du overveje at deltage i vores 'Livet som selvstændig' aften. På 2 timer får du en introduktion til tilværelsen som entreprenør og selvstændig – fra folk der selv har startet egen virksomhed.

CPHmade er i sig selv en entreprenør virksomhed, startet af Brian Engblad og Asger Daugbjerg for 2 år siden. Vi vil fortælle dig om, hvordan vi er startet i det helt små, og om vores rejse frem til i dag, hvor vi har et netværk af næsten 100 andre små entreprenører – dem kan du også møde et par stykker af denne aften.

Vi vil ikke fortælle om momsregnskab, valg af revisor, selskabsformer eller lignende. Vi vil derimod dele vores glæder og sorger som selvstændige – og heldigvis mest det første, fordi vi bare elsker friheden og muligheden for at skabe vores eget arbejdsliv lige efter vores egne hoveder. VI vil dele vores egne overvejelser i forbindelse med at starte en usikker tilværelse på egne ben og vil fortælle om, hvordan vi er kommet i gang og hvordan arbejdet føles som en leg, når det sker i eget regi – også selvom 'frygt for at det kan jo gå galt' er en medspiller hele vejen.

Vi har desuden følgeskab af to CPHmade medlemmer – Jeppe Dencker og Inge Vincents - som vil fortælle deres egen historie. To meget forskellige virksomheder, men med fællesnævner der handler om at turde tage springet og starte for sig selv.

Program

Kl 18.00 Velkommen og kort introduktion til aftenens program

Kl 18.10 CPHmade's egen historie om livet som selvstændig

Kl 18.40 Jeppe Dencker fra Leather Projects fortæller sin historie

Kl 19.00 Kort pause

Kl 19.15 Keramiker Inge Vincents fortæller sin historie

Kl 19.30 CPHmade introducerer et 4-ugers entreprenørskabs uddannelsesprogram i nov/dec 2013

Kl 19.45 Spørgsmål og diskussion

Billet 1

Salg lukket