Livets tilfældigheder / Lyttebiograf

eventet sluttede

Livets tilfældigheder / Lyttebiograf

Billetter fra DKK 85,00

Sted

Dato

24 nov 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

På denne efterårsaften lytter vi til radiofortællinger sammen på Skrå.

Ud fra temaet “Livets Tilfældigheder” har podcast og -lydmager Søren Korsholm udvalgt forskellige radiofortællinger.


Der er vel ingen tvivl om, at der er store forskelle på, hvordan vores liv udspiller sig. Hvor vi er født, hvem vi går i klasse med eller hvem vi møder på gaden, kan ændre vores liv.


Og vi kan sjældent kontrollere, hvem vi tilfældigt møder på vores vej. Det er temaet for de radiodokumentarer, som vi på denne aften sammen skal lytte til. Lykkens omskiftelighed, livets lotteri.


Med både nye produktioner og guld fra gemmerne, vil Søren præsentere forskellige radiobidder, som vil tale sammen ud fra aftenens tema.


Kom, sid blødt, og lad lyde og livets tilfældigheder strømme ind over dig.

Billetter: 85 kr. inkl. en drik som kan nydes undervejs.

Arrangør

Et arbejds- og kulturfællesskab og kreativt samlingssted i en baggårdsfabrik på Frederiksberg.

Vi inviterer med jævne mellemrum indenfor til arrangementer i form af bl.a. koncerter, workshops, forelæsninger, kulturarrangementer, m.m.

Lokation

Skrå, Nordre Fasanvej 150a, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .