Livløs

Studiestræde 52, 1554 København
12 nov 2021 kl. 20:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

LIVLØS annoncerer udgivelsesdato for deres nye album “And Then There Were None”! Den 22. okt. udgiver LIVLØS opfølgeren til deres debut “Into Beyond” fra 2018, som for alvor gav bandet luft under vingerne med stor opmærksomhed og koncerter på bl.a. Copenhell, Spot og Eurosonic. Det nye album udkommer på ingen ringere end verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records, og er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS - en aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med ‘And Then There Were None’ hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

‘And Then There Were None’ udgør bandets mest sammenhængende og personlige arbejde til dato og inviterer dig til en fortælling om livet og døden på både dybt personlige samt strukturelle og kosmiske niveauer - og det gode og onde ved begge. Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til første single “And Then There Were

None” her:

Pre-orders for albummet findes her: https://smarturl.it/Livlos-ATT...


Special Guest: IOTUNN

Udgangspunktet for IOTUNN går tilbage til 2009, hvor guitarist Jesper Gräs ville starte et 70’er- inspireret rockband. Det udformede sig hurtigt til musisk laboratorium uden regler. I 2015 blev bandet navngivet IOTUNN i lyset af det metalliske udtryk, det var ankommet til. Af det udsprang EP’en “The Wizard Falls” (2016). Ved ændring af line-up sluttede sanger Jón Aldará (Hamferð) og bassist Eskil Rask (Sunless Dawn) sig til guitaristerne Jesper og Jens Nicolai Gräs samt trommeslager Bjørn Wind Andersen. Sammen færdiggjorde de debuten “Access All Worlds”: En times passioneret, metallisk rumrejse ud i det ydre og det indre i et metalmusisk totalbillede stemt ved en umiskendelig IOTUNN-DNA. “Access All Worlds” udkom på Metal Blade Records den 26. februar ’21.

Fra bandet lyder det: ”Vi er utroligt glade for, at vi kan være en del af denne weekend sammen med vores venner i LIVLØS. Det betyder meget for os at tage denne plade med på scenen og skyde den ud med fuld kraft og styrke til alle JER! Vi er taknemmelige for de ekstremt positive og passionerede reaktioner vi har fået på “AAW”. Vi ses i København og Aarhus den anden weekend i november!”

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke