Livsglæde kommer indefra - Foredrag Underværket i Randers

Livsglæde kommer indefra - Foredrag Underværket i Randers

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

21 mar 2023 kl. 19:00 - 28 mar 2023 kl. 21:00

Beskrivelse

Livsglæde kommer indefra


” Livsglæde er ikke en destination, det er en måde at være i verden på”


Uanset hvilken krise du eller verden står i og uanset hvor håbløs det ser ud fra dit perspektiv, så er der altid en vej til indre ro og livsglæde og den vil jeg glæde mig til at inspirere deltagerne med, til foredraget ”Livsglæde kommer indefra”.

Livsglæde kommer indefra og ingen eller intet kan tage din livsglæde fra dig! Lyder det for godt til at være sandt?
Jeg VED at det er sandt for jeg har stået i udfordringer og smertelige oplevelser, der var ved at æde mig op indefra. Jeg var vred, ked af det, frustreret og helt igennem magtesløs ifht. at vende min situation, men min indre livsglæde-kerne holdt mig og guidede mig igennem det hele. Det gør, at jeg i dag er villig til at møde alverdens udfordringer, fordi jeg ved nu, hvordan jeg finder vej, og hvordan jeg undgår at gå i stykker i dem.

Jeg VED også hvad livsglæde IKKE er og hvor man ALDRIG finder den, fordi jeg har ledt alle de steder hvor der intet var at finde.

Det vil glæde mig at inspirere dig til at finde eller genfinde din indre livsglæde og give dig et par ”lifehacks”, der vil give dig endnu mere at smile over og næres af.

Deltagere har udtalt:


”Det har været en øjenåbner, redskaber til at se anderledes på mit liv og kunne give slip på fortiden” – Alina

”Fantastisk livgivende og inspirerende, har lyst til at høre mere” - Alice Lindberg

”Det giver stof til eftertanke. Meget inspirerende og givende. Lotte har virkelig en beundringsværdi personlighed. Jeg har lyst til at høre meget mere fra hende. Tak for en underholdende og livsbekræftende aften” – Rikke Abilgaard

”Livsbekræftende” – Birgitte Nielsen

"Den fedeste energi og virkelig en person, man kan holde fokus på de 2 timer et foredrag tager, samtidig med læring, var der sjov, spas og god fortællinger fra det virkelige liv"

Det kan varmt anbefales"- Heidi Therese Hansen.

"Tak for en dejlig aften og et rigtig spændende foredrag. Du har den skønneste energi, som smitter dit publikum og giver en rigtig dejlig stemning. Og selvironi mestre du jo til topkarakter. Tak for dig"- Mona petersen.

"Du er sej og ikke mindst inspirerende... Dit smil og grin smitter... midt i alvoren... Tak for i aften Lotte, egentligt bare tak for dig"-Hanne Stilling Sparre.

"Tak for et vidunderligt og inspirerende foredrag i aften. Sjovt, humoristisk, samtidig rammende og frygtindgydende, da der i mig blev trykket på nogle knapper, som jeg havde gemt ikke glemt"-Lone.

Lidt om Lotte Stærmose:

Lotte er uddannet Psykoterapeut og har egen praksis i Bryrup, midt mellem Silkeborg og Horsens. Udover at have egne klienter, så er Lotte også mentor for særlig udsatte og udfordrede borgere, underviser på Life Academy og holder foredrag og kurser, som alle har til formål at finde vej i livet, så vi ikke sidder fast i de smerter eller udfordringer livet byder os. 

”Livet er for kort til at slæbe rundt på tung bagage, hæmmende overbevisninger og frygt, når der nu er en anden vej”, citat Lotte Stærmose. Jeg glæder mig til at inspirere dig på Underværket i Randers. Tirsdag d. 21/3 kl. 19-21.

Billetprisen er 175kr + billettogebyr

Du kan læse mere om Lotte på www.lottestaermose.dk eller på Facebook

kærligst Lotte

Dalstedvej 5

8654 Bryrup

Arrangør

Jeg ønsker, med al mit virke, at gøre verden til et mere kærligt sted og det starter med dig og mig.

Som psykoterapeut og foredragsholder ønsker jeg at inspirere og støtte deltagerne til at mærke og folde deres inderste kerne ud, så de kan blive en mere hel udgave af sig selv og derved bidrage med deres unikke og værdifulde sjælspotentiale.

Mit bidrag er RO, NÆRVÆR og UBETINGET KÆRLIGHED til mig, dig og alt jeg måtte møde.


Lokation

Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .