Livsglæde med guldkorn og lækker musik i Køge

24 apr 2019 kl. 18:30 - 20:30

Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

Har du lyst til at være med i den klub som er livsglade – så har du en unique mulighed for at starte her. Vi (mor og datter) viser sammen vejen til ægte livsglæde igennem et foredrag fyldt med guldkorn og musiske indslag. Alt hvad der foregår i de 2 timer handler om at vi som mennesker skal blive bedre til at nyde det liv vi har – i stedet for hele tiden at søge efter alt det vi ikke har.

Det er nemlig i denne søgen at vores utilfredshed opstår. Vi vil gerne slå et slag for at du, også på arbejde bliver bevidst om hvordan du kan blive mere glad. Kald det livsglæde eller arbejdsglæde det hele handler om at du bliver bevidst om hvad livsglæde er for dig.

Vi kan også kalde det en hyldest til livet, som du også kan bruge på dit arbejde.

Vi har skruet et lækkert program sammen som omhandler helt banale hverdags situationer som du kan vende til noget sjovt eller positivt – eller lære at bruge PYT knappen meget mere.

Du vil blive bevidst om hvad du fylder din hjerne med af tanker og alt vi taler om bliver understøttet at skøn musik som bliver fremført at Simone.

Disse to timer kan faktisk få dig til at få en meget mere effektiv og positiv dag – og du vil fremadrettet starte dagen med et smil.

Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler, du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås,

Så derfor er  vores budskab ekstrem enkelt.

”Find din egen livsglæde”

Kom med og lad os skabe en helt speciel stemning i Køge denne aften. Vi er så klare til at give dig alt hvad vi har. Specielt det vi har sammen - det er bare energi - livsglæde - humor - og fællesskab i at lave noget sammen som mor og datter.

Early bird - foredrag om livsglæde med musik

Salg lukket

Foredrag om livsglæde med musik

DKK 150,00