spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Livsglæde med guldkorn og lækker musik i Køge

Afholdt event

Livsglæde med guldkorn og lækker musik i Køge

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 apr 2019 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Har du lyst til at være med i den klub som er livsglade – så har du en unique mulighed for at starte her. Vi (mor og datter) viser sammen vejen til ægte livsglæde igennem et foredrag fyldt med guldkorn og musiske indslag. Alt hvad der foregår i de 2 timer handler om at vi som mennesker skal blive bedre til at nyde det liv vi har – i stedet for hele tiden at søge efter alt det vi ikke har.

Det er nemlig i denne søgen at vores utilfredshed opstår. Vi vil gerne slå et slag for at du, også på arbejde bliver bevidst om hvordan du kan blive mere glad. Kald det livsglæde eller arbejdsglæde det hele handler om at du bliver bevidst om hvad livsglæde er for dig.

Vi kan også kalde det en hyldest til livet, som du også kan bruge på dit arbejde.

Vi har skruet et lækkert program sammen som omhandler helt banale hverdags situationer som du kan vende til noget sjovt eller positivt – eller lære at bruge PYT knappen meget mere.

Du vil blive bevidst om hvad du fylder din hjerne med af tanker og alt vi taler om bliver understøttet at skøn musik som bliver fremført at Simone.

Disse to timer kan faktisk få dig til at få en meget mere effektiv og positiv dag – og du vil fremadrettet starte dagen med et smil.

Du vil få konkrete værktøjer og gode eksempler, du vil føle vores ærlige glæde og glæden ved at leve – vi har nemlig fundet vores livsglæde – vil du ikke også gerne finde din?

Husk at livet skal leves og nydes – det skal ikke overstås,

Så derfor er  vores budskab ekstrem enkelt.

”Find din egen livsglæde”

Kom med og lad os skabe en helt speciel stemning i Køge denne aften. Vi er så klare til at give dig alt hvad vi har. Specielt det vi har sammen - det er bare energi - livsglæde - humor - og fællesskab i at lave noget sammen som mor og datter.

Lokation

Teaterbygningen Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .