spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LØB OG SUNDHED PÅ ALLE 7 KONTINENTER

Afholdt event

LØB OG SUNDHED PÅ ALLE 7 KONTINENTER

Fra Gratis

Sted

Dato

02 nov 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Charlottenlund Slot og Edora inviterer til aften, hvor sundhed og især maratonløb er i fokus. Arrangementet er gratis.

Det er nemlig sådan, at salgsdirektør i Edora, Tor Rønnow, er en af Danmarks mest berejste maratonløbere, faktisk har Tor løbet på alle klodens 7 kontinenter.
Tor er desuden sammen med professor Bente Klarlund Pedersen medforfatter til best-seller løbebogen ”ELSK AT LØBE” (år 2010), og aftenens foredrag tager dels udgangspunkt i de mange spændende maratonløb rundt om i verdens, dels i ”ELSK AT LØBE”, hvor emner som sundhed, kost og livsstilssygdomme kommer under både kærlig og humoristisk behandling.

Kælderbaren åbner kl. 18 og her kan man kan starte aftenen med hygge og en drink. Kl. 19 starter foredraget i Riddersalen, det varer ca. 2 timer, inklusiv en kort pause, hvor der kan tankes op osv.

Varm op til foredraget på https://www.temperance.dk/blog/, hvor Tor har inspirerende løbsberetninger fra alle sine løb.

Vi glæder os til at se kolleger, kunder, løbere og alle andre interesserede til en hyggelig, uformel aften i de skønne omgivelser her i Charlottenlund.

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .