eventet sluttede

Lobanovskiy Forever x Shoot 2020

DKK 70,00

Sted

Dato

06 mar 2020 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

LOBANOVSKYI FOREVER (2016)Ukraine / Anton Azarov / 93 min

Den ukrainske træner Valeriy Lobanovskyi regnes for at være en af hovedmændene bag totalfodbold. I “Lobanovskiy Forever” får man historien om den legendariske Sovjet- og Dynamo Kiev-træner, som var kendt for at have en både smuk og videnskabelig tilgang til fodboldspillet.

Under Lobanovskiy vandt Dynamo Kiev som den første sovjetiske klub en europæisk titel, da holdet i 1986 vandt med 3-0 over Atletico Madrid i Pokalvindernes Turnering i en kamp, hvor Dynamo spillede fodbold som et ”hold fra en anden planet”. To år senere tabte Lobanovskyi EM-finalen med Sovjet, men genopfandt sig selv og førte i 1999 Dynamo Kiev til semifinalen i Champions League.

Filmen er baseret på arkivfilmmateriale samt kommentarer og erindringer om Lobanovskiy fra trænere, journalister, fans og modstandere, der fortæller historien om en karismatisk mand, der var kendt for aldrig at smile og forlangte det maksimale af sine spillere. Udover at være en interessant fodboldfilm giver “Lobanovskiy Forever” også et vigtigt indblik i sport og politik i Sovjetunionen og Ukraine i årene efter Murens fald.


(ENG)
Lobanovskiy Forever is an exploration of a cult legacy of the Dynamo Kiev manager, Valeri Vasilievich Lobanovskiy, who led Dynamo Kiev to become the first Soviet team to win a major European trophy . The life of the football legend is examined through archival footage and interviews with the generations of local and international football stars and sports writers who share their memories and analysis.

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 13, 1466 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .