Locopas 4. juli i Østre Kapel (Emil Palme + MAG + Maraton)

Vestre Kirkegård, 2450 København SV
04 jul 2021 kl. 21:00
05 jul 2021 kl. 00:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Østre Kapel på Vestre Kirkegård er en af byens mest unikke venues. Det over 100 år gamle kapel stod mere eller mindre tomt og forladt gennem 90 år, indtil det progressive lille storbyteater ’Sydhavn Teater’ indtog det i 2016. Siden har Østre Kapel været en kulturelt aktiv indenfor scenekunsten for Sydhavnen og for resten af byen. Nu indtager musikken kapellet. Under Copenhagen Jazz Festival låner Karens Minde Kulturhus og Jazz Club Loco de historiske rammer og præsenterer en række grænsesøgende koncerter, der er særligt booket til netop dette rum, og giver publikum en helhedsoplevelse, hvor rum, lyd og location smelter sammen i ét bevidsthedsudvidende forløb.

Med dit Locopas sikrer du dig adgang til alle aftenens tre koncerter. 

Læs mere: http://locomusic.dk

Kl. 21:00

Emil Palme

Den grænsesøgende el-guitarist og komponist Emil Palme (Baujillaud, Yngel, Bona Fide, Lunden mfl.) udgiver i slutningen af dette år sit debut soloalbum ”Ripen”. Musikken findes i mødet mellem punkens uperfekthed, neo-klassicismens nysgerrighed og folkemusikkens urkraft.

Emil Palme har udviklet et udtryk, hvor sten stryges mod el-guitarens strenge og kan fylde brede vidder eller zoome helt ind på det mikroskopiske og intime. Stenen er et grundstof i hans personlige lyd, der skuer fremad og længes tilbage.

Kl. 22:00

MAG (SE)

MAG aka Magdalena Ågren fra Göteborg er en vild liveoplevelse. Med trombone, megafon, vokal, hjemmelavet elektronik, loops og trommemaskine bygger MAG sin musik op fra bunden og får selv de mest enkle elementer til at vokse til ét gigantisk, dystopisk lo-fi-orkester. Nogle gange er det tilbageholdent og andre gange kaotisk og vildt. MAG udgav sit soloalbum, Magnitude, i 2016 på Surplus Recordings og Zeon Light Skiva og har spillet mere end 150 shows i Europa og Nordamerika.

Kl. 23:00

Maraton

Kom med på en meditativ rejse gennem ukendte landskaber; fra den vilde regnskov til de islandske fjelde, når bandet Maraton inviterer indenfor til koncentreret lytning, spontan energi, overraskelser og bevæget rolighed.

De fire musikere kommer med vidt forskellige baggrunde - fra rock, elektronisk musik og hip hop til free-jazz - og kendes fra så vidt forskellige bands som anmelderroste Athletic Progression, Caktus, Vi Leger Musik o.a. Maraton udgav i maj 2021 deres debutalbum under samme navn på improvisations-pladeselskabet Barefoot Records. Gennem en fælles kærlighed for intense musikalske øjeblikke og en nysgerrighed efter at udfordre sig selv og hinanden, er albummet blevet til ved at spille improviserede maraton-koncerter på hhv. 9 timer i træk, 6 timer i træk og 4 gange 1 time på 1 dag. En enorm mængde materiale er herefter blevet lyttet til, udvalgt, redigeret og produceret, med dogmet ikke at dubbe, og det er blevet til et 40 minutter langt filmisk soundtrack. Albummet har dermed også for de fire musikere været en lang og spændende rejse og ikke mindst en undersøgelse af, hvordan denne slags fysiske og mentale udfordring ville påvirke deres kreativitet og musik. Ville de være tættere på at transcendere? Ville de opleve en stærkere forbindelse med hinanden som mennesker og musikere? Ville de opdage nye og ukendte ting i dem selv og i deres musikalske praksis? Denne aften vil bandet dele deres eksperimenterende rum og opdagelser med jer og skabe musik i nuet baseret på mod og nysgerrighed.

Maria Dybbroe – saxofoner, klarinetter, vokal

Christian Møller Haase – synths, elektronik, vokal

Lasse Sonne – synth, klaver, vokal

Jonathan Jull Ludvigsen – trommer, samples, vokal

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke