spring til hovedindhold

LODESTAR TRIO – BAROKMUSIK ER OGSÅ FOLKEMUSIK

LODESTAR TRIO – BAROKMUSIK ER OGSÅ FOLKEMUSIK

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

10 mar 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Lodestar Trio er et unikt samarbejde mellem to stjerner fra den skandinaviske folkescene, Erik Rydvall og Olav Mjelva, og den britiske violinvirtuos Max Baillie. 

Sammen bringer de en ånd af groove og improvisation ind i barokmusik ved at kombinere traditionelle nordiske strygeinstrumenter – den svenske nyckelharpa og den norske hardingviolin – med violinen. Det barokmusik der møder den nordiske folkemusik og sød musik opstår!

Trioen blev dannet i 2018, efter at Max skrev en mail til Erik og Olav, fordi han havde set en af deres duo-videoer. De mødtes og spillede sammen i 3 dage, og så blev Lodestar Trio født! Siden da har de indspillet og udgivet deres debutalbum Bach to Folk i 2022 på Naxos - til kritikernes store begejstring. De har optrådt live på BBC-radio, været vist på tysk, norsk, svensk og irsk national radio, på Classic FM og har optrådt på festivaler i hele Europa, herunder Tyskland, Schweiz. Norge, Sverige, Danmark, Holland og Storbritannien.

Deres repertoire omfatter unikke versioner af uddrag fra Bachs cellosuiter, Bachsonater, partitaer for soloviolin samt værker af komponisterne Merula og Couperin - sat sammen med traditionelle og nutidige nordiske melodier og spillet i Lodestars egne arrangementer.

Arrangør

Glæd dig til Viborg Internationale Kirkemusikfestival 2024

I dagene den 8. til 15. marts 2024 syder byens kirker af musik, og vi får besøg af de ypperste kirkemusikudøvere fra Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland.

Lokation

Asmild Kirke, Vinkelvej 16, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på