spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Loke Rahbek & Frederik Valentin // Evil House Party

Afholdt event

Loke Rahbek & Frederik Valentin // Evil House Party

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

Med en baggrund i den grænsesøgende rock og industrial-musik kulminerede Rahbek og Valentins kunstneriske parløb kulmineret kunstnerisk en sjælesøgende melankoli.Valentin og Rahbek sammenvæver et lydbillede, der blander det digitale og analoge, men også tør bevæge sig ud af den ofte kølige sindsstemninFrederik Valentin har i de seneste år udgivet en række albums på Editions Mego og Posh Isolation. Her har han samarbejdet med henholdsvis Loke Rahbek samt Hannes Norrvide i duoen KYO. I begge tilfælde har Valentin været med til at skabe noget af den mest organisk-klingende musik, der er udkommet via Posh Isolation, hvor det elektroniske lydlandskab komplementeres af flere analoge instrumenter.Rahbek bestyrer sammen med Christian Stadsgaard det internationalt anerkendte undergrundsselskab Posh Isolation med base i København, og han har længe været under luppen som frontfigur i forskellige konstellationer inden for techno, postpunk og power electronics – en genre, der bygger på dissonans, maskinelt pumpende bas og højfrekvent hvinen, flænsede synth-flader og vokaler, der vrider sig som hæse, skællede krybdyr. Men Rahbek har i sit soloprojekt Croatian Amor fundet sig til rette i et mere afbalanceret lydunivers, som er blevet modtaget med mindst lige så stor, udenlandsk interesse som hans samarbejder.


Evil House Party er Emma Acs og Jacob Formanns musikalske projekt. Projektet blev udviklet i en nedlagt kælder i Københavns havn, hvilket er meget sigende for både stemning og lyd på deres EP "Grand theft Audio". Resultatet er en melankolsk type dansemusik, som både er glat, skinnende, højstemt og på samme tid indhyllet af mystik. Deres musik er blevet "labeled" som "despressive eurodance" en betegnelse de både omfavner og overskrider ved at kombinere skygger og lys, fare med eufori, musikalsk eksperiment med pop og tilgængelighed.Jacob er tidligere guitarist i rock bandet Communions (Fat Possum, Big Love) og udgiver nu elektronisk musik under aliaset Mini Esco (Posh Isolation). Emma Acs er en succesfuld kunstner på den Københavnske musikscene. Deres debut EP er soundtracket til en diffus rejse i bil, en febrilsk hvirlvind af stemninger der gløder og lyser op som en by med ild.

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .