Lola Jensen - Alletiders Møgunger

23 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Spisegaarden, Ny Skolegade 11, 8723 Løsning


- ’Må vi så få ro! – Forståelse af børns følsomhed og temperament

Den anerkendte familievejleder og forfatter Lola Jensen - også kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV2 - tager i sit helt nye foredrag udgangspunkt i bogen ‘Må vi så få ro!’, der handler om hvordan man som forældre kan skrue ned for støj og tempo i børnenes hverdag.

Inden for de seneste årtier er tempoet i børnelivet steget. Der er langt flere aktiviteter og gøremål i børns liv i dag end for bare 10 år siden, og det kan skabe en katastrofal mangel på åndehuller. Al den støj og uro skaber et massivt pres på børns pandelapper, hvilket kommer til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.

I foredraget vil Lola Jensen på humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af, hvordan der er fuld knald på børns pandelapper, når de hver dag skal optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse, og gøre det under stadigt voksende tidspres og mindre forudsigelighed. Lola vil blandt andet fortælle om, hvor det er ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan det påvirker børnene og hvilke muligheder der er for omlægning af vilkårene.

Kom med til foredraget og få Lola Jensens kærlige og kontante råd til, hvordan man som forældre på enkel vis kan skrue ned for støj, tempo og uro og derved skabe mere nærvær i hverdagen til glæde for både børn og forældre.

Billetpris: 150 kr. + gebyr

Billet

Salg lukket