Event aflyst

Lola Jensen foredrag: Fra "hjælp vi har børn" til "hurra vi har børn

DKK 250,00

Sted

Dato

05 maj 2020 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

FOREDRAG OG TAPAS - prisen er inkl en lækker tapasanretning fra kl. 17.

”DEN STORE FAR, MOR OG BØRN” - en aften omkring hverdagen med 0 til 3 årige børn.

Lola Jensen, familievejleder og kendt fra Go’Morgen Danmark, har en bred erfaring omkring det, der rører sig i “familien Danmark” netop nu.
Tænker du også af og til "hjælp vi har børn"?
Denne aften giver Lola Jensen 2 timers inspiration til muligheder i det, der ofte kan ligne ”umulighedernes land” - så du til sidst har lyst til at råbe: Hurra! Vi har børn!

Snyd ikke dig selv for en sjov og særlig aften i selskab med Lola og alle hendes gode råd, der altid bliver leveret både skarpt og med masser af varme.

NB.Vi lukker dørene kl. 19.00.

Arrangør

Lokation

Under Uret Under Uret, Gerritsgade 50, 5700 Svendborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .