Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lone Twins "Beastie" Workshop/performance

eventet sluttede

Lone Twins "Beastie" Workshop/performance

Fra Gratis

Sted

Dato

19 okt 2019 kl. 12:00 - 20 okt 2019 kl. 16:30

Beskrivelse

På tur med Beastie – sidste weekend i efterårsferien

Kom med på et legende eventyr, hvor børn i alderen 5-11 år selv tager styring over fortællingen, og hvor det er fantasien, der driver værket. Performance-workshoppen varer 90 minutter og foregår på Copenhagen Contemporary (CC) og udendørs omkring kunstcentret. De deltagende børn drager afsted på eventyr med det besynderlige væsen, som de selv giver navn og historie, mens de voksne kan gå på opdagelse i CCs udstillinger. Kunstformidlere fra CC deltager i workshoppen, tager hånd om børnene og sørger for oversættelse. 

Den engelske kunstnergruppe Lone Twin har udviklet Beastie. Siden 1997 har de arbejdet med teaterforestillinger og deltagerorienterede oplevelser. 

Dato og tid:

Lørdag d. 19. oktober kl. 12.00-13.30 og 15.00-16.30

Søndag d. 20. oktober kl. 12.00-13.30 og 15.00-16.30

Det er gratis at deltage i workshoppen, når der er købt entre til CC. Tilmelding er nødvendig for at sikre sig en plads, hvilket du gør ved at klikke på 'Find billetter'.

Lokation

Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .