Loppeguld på Eternitten 16. maj

Poul Larsens Vej 2, 9000 Aalborg
16 maj 2020 kl. 10:00 - 16:00
Billetter DKK 50,00 - DKK 175,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 175,00

Kom til Aalborg nye hyggelige loppemarked på Eternitten den 16. maj!

Markedet er både for dig, der er professionel kræmmer og dig, der som privatperson bare gerne vil have sorteret ud i klædeskabet, solgt børnenes tøj - eller legetøj, eller måske mener, at du har en masse guld på loftet, som andre kunne få glæde af!

Loppeguld på Eternitten er Aalborgs nye, hyggelige loppemarked på Eternitten - ti minutters gang fra centrum. Markedet bliver afholdt på den store parkeringsplads på Poul Larsens Vej 2 - og der vil være mulighed for parkering til både standlejere og besøgende på markedet.

Vores stande er dejligt store - hele 2,5 x 5 m faktisk og der er mulighed for at leje borde til din stand (180 x 75) og tøjstativer (begrænset antal), men man er også velkommen til at tage sine egne borde og tøjstativer med!

Leje af stand 2,5 x 5 m 175 kr.
Leje af bord 180 x 75 cm 75 kr
Leje af tøjstativ 50 kr

Markedet har åbent fra 10-16 for besøgende. For standlejere er der mulighed for at sætte stand op fra kl 09 og pladsen skal være ryddet igen kl 17.

Udlejning af stande foregår via billetto og skulle du have spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at skrive til os på loppeguldpaaeternitten@gmail.com

Er vi så uheldige, at det skulle blive dårligt vejr på dagen, giver vi desværre ikke pengene retur, men det er muligt at sætte parasol, pavillon el. lign. op.

Profile picture
Loppeguld på Eternitten

Hvad end du er professionel kræmmer eller privatperson, der bare gerne vil have sorteret ud i klædeskabet, solgt børnenes tøj - eller legetøj, eller måske mener, at du har en masse guld på loftet, som andre kunne få glæde af - så er det nu du skal slå til!

Loppeguld på Eternitten er Aalborgs nye, hyggelige loppemarked på Eternitten - ti minutters gang fra centrum. Markedet bliver afholdt på den store parkeringsplads på Poul Larsens Vej 2 - og der vil være mulighed for parkering til både standlejere og besøgende på markedet.

Vores stande er store og rummelige - faktisk 2,5 x 5 m og der er mulighed for at leje borde til din stand (180 x 75 ) og tøjstativer (begrænset antal), men man er også velkommen til at tage sine egne borde og tøjstativer med!

Vi afholder marked hver 3. lørdag i måneden og er du på jagt efter loppeguld har markedet åbent fra 10-16. For standlejere er der mulighed for at sætte stand op fra kl 09 og pladsen skal være ryddet igen kl 17.

Udlejning af stande foregår via billetto og skulle du have spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at skrive til os på loppeguldpaaeternitten@gmail.com

Er vi så uheldige, at det skulle blive dårligt vejr på dagen, giver vi desværre ikke pengene retur, men det er muligt at sætte parasol, pavillon el. lign. op.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke