Loppeguld på Eternitten 16. maj

16 maj 2020 kl. 10:00 - 16:00

Poul Larsens Vej 2, 9000 Aalborg

Kom til Aalborg nye hyggelige loppemarked på Eternitten den 16. maj!

Markedet er både for dig, der er professionel kræmmer og dig, der som privatperson bare gerne vil have sorteret ud i klædeskabet, solgt børnenes tøj - eller legetøj, eller måske mener, at du har en masse guld på loftet, som andre kunne få glæde af!

Loppeguld på Eternitten er Aalborgs nye, hyggelige loppemarked på Eternitten - ti minutters gang fra centrum. Markedet bliver afholdt på den store parkeringsplads på Poul Larsens Vej 2 - og der vil være mulighed for parkering til både standlejere og besøgende på markedet.

Vores stande er dejligt store - hele 2,5 x 5 m faktisk og der er mulighed for at leje borde til din stand (180 x 75) og tøjstativer (begrænset antal), men man er også velkommen til at tage sine egne borde og tøjstativer med!

Leje af stand 2,5 x 5 m 175 kr.
Leje af bord 180 x 75 cm 75 kr
Leje af tøjstativ 50 kr

Markedet har åbent fra 10-16 for besøgende. For standlejere er der mulighed for at sætte stand op fra kl 09 og pladsen skal være ryddet igen kl 17.

Udlejning af stande foregår via billetto og skulle du have spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at skrive til os på loppeguldpaaeternitten@gmail.com

Er vi så uheldige, at det skulle blive dårligt vejr på dagen, giver vi desværre ikke pengene retur, men det er muligt at sætte parasol, pavillon el. lign. op.