LOPPELINDA i FÆLLEDPARKEN - Årets Sidste Marked!

eventet sluttede

LOPPELINDA i FÆLLEDPARKEN - Årets Sidste Marked!

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

04 sep 2022 kl. 10:00 - 15:00

Beskrivelse

REGLER FOR KØB HERUNDER:

FØLG LoppeLindas Markeder:

https://www.loppelinda.dk/

https://www.facebook.com/loppe...

Dette er ÅRETS sidste marked i FælledParken! 

Der er et begrænset antal loppestande og det bliver FØRST-TIL-MØLLE som sædvanligt!

FælledParkens Loppe afholdes på DEN FRANSKE PLADS, som ligger ved siden af Den Franske LegePlads i FælledParken - ved T-krydset BorgMester Jensens Alle og Serridslevvej.  

Standene vil ca. være 2,5 x 2,5-3 m. til 250 kr. + gebyr.

Alle medbringer eget bord, tøjstativer og lignende.

Der er opsætning fra kl. 8.30, hvorefter vi kommer forbi og tjekker alle ind i løbet af dagen. 

Der er først-til-mølle på dagen i forhold til hvilken stand du vil have - du vælger selv.  

Der vil være afmærkninger på jorden, og du snupper bare den plads, du bedst kan lide, når du ankommer om morgenen!

Du behøver ikke at printe billetten, medbring gerne en digital kopi på din mobiletelefon. Alle tilmeldte er noteret på forhånd.

Efter endt loppemarked kl.15.00 er der indtil kl. 16.00 at rydde standen.

Intet må efterlades på DEN FRANSKE PLADS i FÆLLEDPARKEN, hverken skrald eller overskud af loppegenstande.

Dette er et loppemarked for PRIVATE PERSONER, der sælger ud af egne brugte genstande, der har ligget hjemme i gemmerne, medmindre andet på forhånd er aftalt og godkendt.

Det vil være muligt at sælge ud af hjemmelavet kunst og design, egne værker, kreationer og håndværk.

Toiletter er at finde i FælledParken ved siden af Den Franske Plads. Vi anbefaler, at man tager en rulle toiletpapir under armen inden man går hjemmefra - just in case. 

I forhold til ankomst i bil: Det er ikke muligt at køre ind på Den Franske Plads. Husk at respektere færdselsloven ved aflæsning af bil og vær opmærksom på at parkeringsregler for Københavns Kommune er gældende.(Selvom det er gratis om søndagen, så vær opmærksom på at der altid skal betales parkering hos EUROPARK, som også tilbyder parkering i nærområdet) 

Force majeure:
Bemærk at der ikke refunderes betaling for stande, uanset hvad afholdes markedet - "rain or shine."Billetten kan ikke refunderes, men du er velkommen til at bytte den væk til en, der er interesseret.Vær opmærksom på at nedlukning af København pga. Covid-19 vil medføre aflysning af loppemarkedet, hvorefter man automatisk, via Billetto, vil blive tilbagebetalt beløbet for standen minus Billettos gebyr i henhold til Billettos vilkår og betingelser. (Billetto kan tage op til 21 dage ved tilbagebetaling.)

Vi glæder os til en sidste omgang loppeguld og genbrugshygge i FælledParken!

❤


Kh.
LoppeLinda & co 

FØLG LoppeLindas Markeder:

https://www.loppelinda.dk/

https://www.facebook.com/loppe...

Lokation

Den Franske Plads i FælledParken Den Franske Plads i FælledParken, Serridslevvej 34, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .