spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Loppemarked 4. maj

Afholdt event

Loppemarked 4. maj

Fra DKK 425,00

Sted

Dato

04 maj 2014 kl. 08:30 - 10:30

Beskrivelse

Stadepris: 425,- (kan deles mellem to), et stade måler ca. 3x3 meter.

Tilmelding: Køb billet ved at klikke på 'find billetter', følg instrukserne ang. betaling og registrering af navn og email. Derefter modtager du en billet (kvittering for indbetaling) pr. mail som printes og medbringes på markedsdagen.

PRAKTISK INFORMATION: På selve dagen møder du op kl. 08.30. Hvis du ankommer i bil vil der oftest være mulighed for at parkere på den store parkeringsplads foran Øksnehallen. NB: Man må under ingen omstændigheder køre ind på pladsen med bil! Ladcykler kan medbringes på pladsen.

For at komme på plads henvender du dig til enten Fanny eller Bella (arrangører) og får udleveret et nummer. Vi er på dette tidspunkt i fuld gang med at få folk på plads og er derfor nemme at finde. Pladserne bliver fordelt efter et kø nummer og først til mølle princip. Markedet åbner kl. 10:00 og kører frem til kl. 16:00 hvor vi pakker sammen og tager alt med os så vi efterlader pladsen i pæn og opryddet stand.

Som noget nyt skal du medbringe 50kr som lægges som en form for depositum og garanti for at din stadeplads efterlades i pæn stand efter markedet. Når dagen er omme får du de 50kr tilbage ved at "checke ud" hos os. Dvs. du henvender dig til os når du går og vi godkender derefter at din stadeplads er ryddelig og du har taget alt med dig når du forlader markedet.

Vi blander os ikke hvad du sælger, uanset om det er nyt eller gammelt, dog undtaget at du ikke må sælge mad, drikkevarer eller andet spiseligt. Vi tilbyder gode toilet forhold og 'prøverums faciliteter' inde i Beboerhuset som ligger til venstre for indgangen af Onkel Dannys Plads. Borde og stativer medbringer du selv.

NB: Er du tilmeldt et marked og har betalt, og du så finder ud af du alligevel ikke kan deltage, kan du bytte din stade plads til et senere marked hvis du senest torsdag inden markedet om søndagen giver skriftlig besked på onkeldannysloppemarked@hotmail.com. Hvis du senere end dette tidspunkt forsøger at melde fra er det for egen regning og penge gives ikke retur.

Onkel Dannys Loppemarked er Vesterbros fedeste marked med alt fra vintage tøj, hatte, børnetøj, klassiske marskandiser varer, LP'er, kitch og kunst, m.m.

Vi har det hele til det halve og er et af vandhullerne for storbyfolket, uanset om det er de sejeste chicks, hipsters eller børnefamilier. Onkel Dannys Loppemarked er en super hyggelig måde at tilbringe en søndag i godt selskab, enten som gæst eller stadeholder. Alle er velkomne!


Arrangør

Onkel Dannys Loppemarked er et af Vesterbros ældste og hyggeligeste markeder med alt fra vintage tøj, hatte, børnetøj, klassiske marskandiser varer, LP'er, kitch og kunst. Vi har det hele til det halve og er et af vandhullerne for storbyfolket, uanset hvem der kigger forbi. Her kan man shoppe genbrugsguld med god samvittighed for miljøet. 

Navnet kommer af at vi startede vores markeder på Onkel Dannys Plads, opkaldt efter Dan Turéll. Vi har siden rykket rundt på forskellige lokationer på Vesterbro, navnet har dog hængt ved.

Vores markeder er en super hyggelig måde at tilbringe en søndag i godt selskab, enten som gæst eller stadeholder. Vi gør vores ypperste for at skabe en god stemning.
Alle er velkomne. - Og så er der selvfølgelig fri entre som altid!

På nuværende tidspunkt afholder vi både markeder i Enghaveparken og vender nu efter et par års pause, tilbage til Onkel Dannys Plads. 

Alle datoer offentliggøres løbende på facebook og instagram. 

Lokation

Onkel Dannys Plads , (Til højre for Øksnehallen) , 1700 København V

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .