Loppemarked i Botanisk Have Aarhus, Fleas & Trees

Loppemarked i Botanisk Have Aarhus, Fleas & Trees

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 maj 2023 kl. 10:00 - 07 maj 2023 kl. 16:00

Beskrivelse

Aarhus smukkeste loppemarked

Botanisk Have, ved Væksthusene.

Book en GRATIS Børnebod

Arrangør

Aarhus Loppemarked

Aarhus Loppemarked afholder velbesøgte loppemarkeder i Aarhus.

I Maj, juni og august (1. weekend i Aarhus Festuge) afholder vi Fleas & Trees Loppemarked i Botanisk Have (Ved Væksthusene)

Aarhus Loppemarked afholder markeder med fokus på den gode oplevelse for standholdere og besøgende.

Alle skal opleve en god stemning, et godt udvalg af genbrugsguld, og følelsen af at gøre en god handel, under gode rammer.

Altid GRATIS entré

Vi glæder vi os til at byde jer velkommen til vores markeder.


🙂

Lokation

Botanisk Have, Peter Holms Vej, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .