Loppemarked Melchiors Plads

Velkommen til Loppemarked Melchiors Plads.

Dette loppemarked er for private stadeholdere, der sælger brugte genstande. Arrangørerne forbeholder sig ret til at afvise professionelle kræmmere, forretningsdrivende, der sælger nye genstande. Dette gælder også evt. salg af partivarer. Der må selvfølgelig ikke sælges ulovlige genstande i henhold til loven.

På dagen må der ikke stilles op før kl. 9:00. Dette bedes respekteret, da vi skal tage hensyn til dem der bor i området. Der vil være en medarrangør af loppemarkedet til stede kl. 9:00 og det er først til mølle vedr. valg af stand. Det er ikke tilladt at spærre en plads til en stand før kl. 9:00 på dagen. Loppemarkedet slutter kl. 15:00  og venligst bemærk at der ikke stilles affaldscontainere til rådighed, så du skal selv tage loppeting der ikke er solgt, skrald/storskrald med dig, når du forlader pladsen. Pladsen skal være ryddet senest kl. 15:30

Standene er 2 x 2 meter derfor den lave pris. Lopperne medbringer selv borde, tøjstativer og lign.

I tilfælde af kraftig regn, andet voldsomt vejr eller force majeure, aflyses loppemarkedet. Dette vil meddeles på Facebook "Loppemarked Melchiors Plads". Bemærk, at i tilfælde af aflysning, refunderes betaling for stader IKKE. Dette skyldes, at indtægterne fra stadesalg bruges til annoncering, planlægning mm. som ikke kan refunderes.

I tilfælde af eget afbud kan billetten videresælges til samme pris til anden loppe. Dette skal dog meddeles arrangøren på Facebook "Loppemarked Melchiors Plads".

Vedr. op- og nedtagning af stand. Der er ikke meget plads til at holde parkeret lige ved pladsen, venligst overhold p-reglerne. Bænke der er på pladsen må IKKE benyttes til loppemarkedet og skal kunne benyttes af alle.

Der er offentlige toiletter på pladsen.

Hjælp dig selv og dine loppe kollegaer og fortæl dit netværk om loppemarkedet. Like og Del gerne eventet på Facebook "Loppemarked Melchiors Plads".

Husk at have en kopi af din billet med.

Vi glæder os til at se dig :-)