spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Loppemarked på Engholmene

Få billetter tilbage
Afholdt event

Loppemarked på Engholmene

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

03 sep 2023 kl. 11:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi vil gerne invitere jer til Engholmenes loppemarked bag Restaurant Herkomst. Det vil foregår udendørs søndag d. 3. september kl. 11.00-14.00.

Du kan købe en standplads til 250 kr, via linket her. Priserne er inkl. bord 180 x 75 cm.

Åbningstider for standlejer:

Der vil være åbent for standlejere fra kl 10:00.

Stadestørrelsen er 1,80 x 75 cm

Standlejer sørger selv for at rydde op og fjerne affald efter sig selv. Du skal forlade området i samme stand, som da du ankom.

Der er gratis adgang for publikum

Du vil få mere info ugerne op til loppemarkedet. Har du spørgsmål, så skriv endelig til mik@geppetto.dk

Vi glæder os til en hyggelig søndag.

Arrangør

Vi er et professionelt team fra Geppetto Group, der udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.


Geppetto Group mission er at udvikle og drive forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden. Målet er, at vores forretningskoncepter bliver et værdifuldt bidrag til et givet kvarters karakter.

Lokation

Bag Herkomst, Alva Myrdals Pl. 1, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .