Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lopper på BoxTown (Indendørs)

eventet sluttede

Lopper på BoxTown (Indendørs)

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

23 sep 2018 kl. 10:00 - 15:00

Beskrivelse

Lopper på Box Town, er et indendørs loppemarked i den gamle Spritfabrik i vestbyen.

Her har vi fundet de perfekte rammer for et indendørs loppemarked, Boxtown har væltet en væg og derfor blevet større, her kommer flere spisesteder og de har fået en eventhal, hvor vi kan være :)

Her har du som besøgende mulighed for at komme og gøre nogle gode fund fra kl 10 - 15, i ca 70 stande.

Og ønsker du en stand hvor du kan sælge ud af ting fra kælder og loftrum eller bare dit tøj skab - kan du leje en stand for 200 kr - Eller en hjørne for 250 kr. Til din stand kan du tilkøbe et bord (180x78 cm) for 50 kr.

En stand er 2x2 meter.

Bord og Tøjstativ kan også selv medbringes.

Har du spørgsmål så kontakt: lopperpaahavnen@gmail.com

Hvis man lejer en stand har man mulighed for at komme og stille op kl 9 - og man skal være væk igen kl 16.

Vi håber at vi har fanget din interesse og du har lyst til at deltage som kunde eller sælger :)

Lokation

C. A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg, Denmark C. A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg, Denmark, C. A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .