spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Lorca, cante jondo og flamenco

Afholdt event

Lorca, cante jondo og flamenco

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 okt 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Hyldest-arrangement til García Lorca og historiens første flamencofestival - Concurso de Cante Jondo de Granada - i hundredeåret for dens afholdelse i Granada i 1922.

Aftenen byder på et miniforedrag om Lorca og flamencoen, recitation af digte ved skuespiller Annelise Larsen fra digtsamlingen Poema del Cante Jondo, som Lorca skrev i 1921 som optakt til festivalen. Koncert med 'cante jondo' - den type rootsflamenco, som festivalarrangørerne anså som den ægte vare - med sangeren Rafael Molina (ES). Koncert med nyere flamenco med fokus på García Lorcas uvurderlige betydning som leverandør af digte med flamencoessens, der har inspireret store kunstnere som flamencoens Camarón de la Isla og Enrique Morente, og verdensnavnet Leonard Cohen, til at skrive ikoniske sange. I nye arrangementer præsenterer sangerne Juan Murube (ES) og Marianne Holmboe (N), danseren "La Caty" - Catherine Vigh, og guitaristerne Poul Jasec Knudsen og Jens Viggo Fjord et program med Lorca-sange som gennemgående tema.

Arrangør

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .