spring til hovedindhold

Lørdagsbillet // Stenbroens Barokdage

Lørdagsbillet // Stenbroens Barokdage

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

22 jun 2024 kl. 17:00 - 23 jun 2024 kl. 00:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Stenbroens Barokdage 2024 afsluttes med et fyrværkeri af festlige koncerter. 

Kl. 17: Oplev Ars Nova og årets festivalkor opføre en af de tidligste oratorie-komponister: Carrisimis smukke og sjældent opførte "Jephta". 

Kl. 19: For første gang besøger den britiske barok-gruppe RED PRIEST Danmark. Red Priest har optrådt på nogle af verdens mest prestigefyldte koncertsteder og har udgivet flere anmelderroste album. Deres dristige og innovative tilgang til barokmusik gør dem til et absolut must-see for enhver musikelsker. Bandet spiller programmet: Truly, madly, baroque, med både kendte og ukendte værker.

21: Stenbroens Barokdage slutter sædvanen tro lørdag aften af med en god skudefuld af tudortidens sange om øl, sex, tobak og whisky. Madsongs, executions & broadside ballades, drikkeviser, dansemusik og alehouse-stemning fra det 16. og 17. århundrede når det er allerbedst! 

Kom og nyd et koldt krus øl fra EBELTOFT GÅRDBRYGGERI til lyden af det elizabethanske natteliv.
På scenen: Anna Wierød (sopran), Gilbert Martinez (cembalo) og Fredrik Bock (lut/theorbe).

Baren er åben hele dagen med rig mulighed for at købe øl, drinks og snacks.

Efter koncerterne fortsætter vi ind i sommernatten med Barok-DJ Katrine Ring, så bliv hængende og få en snak med årets musikere og skål med fellow musikelskere.

NB: Det er muligt at købe partoutbillet til hele årets festival. Bliv medlem af Stenbroens Barok, via festivalens hjemmeside og opnå rabat på både partoutbillet og enkelt-koncert-billetter.

Arrangør

En moderne festival for barokmusik med fokus på lokalmiljø og fællesskab gennem fælles oplevelser.
Festivalen finder sted i København og skifter brokvarter fra år til år.
I 2024 afholdes festivalen på Østerbro. 

Oplev Red Priest, Ars Nova, Theater of Voices, Concerto Copenhagen, barokopera & bold, og meget mere...

Lokation

Unitarisk Kirkesamfund, Dag Hammarskjölds Allé 30, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder