Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lotic + Jana Rush + Marie Kølbæk Iversen & Katinka Vindelev + Ingri Høyland + Aske Zidore + DJ Filen (Søstre i Trance) + Kornmod // Gong Tomorrow 2022

Event aflyst

Lotic + Jana Rush + Marie Kølbæk Iversen & Katinka Vindelev + Ingri Høyland + Aske Zidore + DJ Filen (Søstre i Trance) + Kornmod // Gong Tomorrow 2022

Fra DKK 270,00

Sted

Dato

12 nov 2022 kl. 14:00 - 13 nov 2022 kl. 02:00

Beskrivelse

Døre kl 14 / første koncert kl 15

Nu mens vi suger den sidste kraft ud af sensommeren, er det svært at forestille sig, at nat og dag om et par måneder vil være lige lange. I november lyser Gong Tomorrow op i mørket med en vinterfestival for mangeartet lytning.


Kom med til en 12 timers festivaloplevelse fyldt med kunst, musik og lyd i de magiske rammer på Institut for Blinde og Svagtseende midt i Ryparkens vildnis.


Lige efter jævndøgn inviterer vi til en hel festivaldag, som fejrer arternes forbundethed. Hør havfolkesange fra den jyske hede, skovtrance, eksperimenterende elektronisk samtidsmusik og violin-imitationer af lærkesang. Vi samles på et tidspunkt af året, hvor mennesker verden over med ritualer og fester har markeret grænsetilstande mellem liv og død, mellem lys og mørke, mellem opløsning og nye begyndelser.


Programmet spænder fra det poetiske til det tranceskabende, fra det organiske til det syntetiske. Flere navne offentliggøres løbende.PROGRAM

Jana Rush

Jana Rush er så godt som vokset ud Chicagos ikoniske house-scene hvor hun startede sin DJ-karriere allerede som 10-årig, begyndte at producere musik få år efter og smed nogle hårdtslående house-plader ud på Dance Mania i 90’erne.


Efter at have taget en lang pause fra musikken, arbejdet som kemiingeniør på et olieraffinaderi om dagen og som CAT Scan-teknolog-assistent om natten, strøg Rush ind på scenen igen med den mesterlige debut “Pariah” i 2017, som bl.a. Pitchfork hyldede som “a historical survey of dance music”. Rushs imponerende produktioner har rødder i Chicago-footwork, men forgrener sig i en myriade af genrer, når gabber, jungle, acid og house væves ind og ud af hinanden. Hendes seneste udgivelse “Dark Humor” (2022) bevæger sig over i mørk eksperimental som kommer til at fylde IBOS til afslutningen af årets Gong Tomorrow.

Lotic

Bevæg dig til eksperimentel r&b og dekonstrueret klubmusik fra kroppens fugtige hulrum. Den Berlin-baserede producer og vokalist J’Kerian Morgan arbejder under aliasset Lotic.

På engelsk er lotic et adjektiv, der beskriver objekter, som forholder sig til rindende vand. Lotic-albummet Water er et tematisk projekt, som sonisk forvandler vand i forskellige tilstande og kontekster til glatte, dynamiske og sugende lydlandskaber. Vand er den væske, der udgør størstedelen af menneskekroppen. I sortes erfaringsverden er det våde element forbundet med verdenshavene som traumatiske erindringssteder. Og i Lotics futuristiske klubmusik er vandet også en en transformativ fremtidsvision om en oversvømmet og muteret undervandsverden.

Ingri Høyland, Ida Urd, Sofie Birch og Lea Guldditte: Ode to Stone – Musik for nye naturnationalparker

Ode to Stone er et ambient og atmosfærisk lydværk, som forsøger at strække tiden og lydligt indtage mineralrigets kosmiske perspektiv. Ode to Stone blev udtaget til Gong Tomorrows Open Call: Musik for nye nationalparker. Værket skabes og opføres af Komponist Ingri Høyland, musiker Ida Urd, lydkunstner Sofie Birch og skulptør Lea Guldditte Hestelund til Gong Tomorrows festivalfinale.

Gruppen af kunstnere har ladet sig inspirere af stenen og den geologiske tid, den er udspænder sig i. Når vi underlægger os stenens tid, kan vi lære langsommelighed og eftertænksomhed i den klimakrise, vi er midt i. Til koncerten vil gruppen improvisere over feltoptagelser fra klitterne og bølgerne ved Vesterhavet, hvor naturkræfterne overrumpler og formindsker mennesket.


Aske Zidore: Lærkeanimationer

Det organiske og det systemiske støder sammen, når Aske Zidore indfanger sangfuglens stemme og bevægelsesmønster i sine digitale og soniske verdener.

Lærkeanimationerer et værk skrevet for violin, som er skabt ud fra minder om sanglærkens forårsbebudende tilstedeværelse i det åbne land. Værket opføres på Gong Tomorrow af violinisten Bettina Marie Ezaki. Aske Zidore er komponist og arbejder i territoriet mellem lyd, ny mediekunst og billedkunst. Med Lærkeanimationer har han benyttet sig af både spilmekanik og sin egen poetiske indlevelse i fuglens karakteristiske svirrende sangflugt og sang.

Flere navne TBA...

Om Gong Tomorrow

Gong Tomorrow 2022 er en festival for mangeartet lytning. Gennem tre dage giver vi mikrofonen til alt det, der er mere end menneskeligt. Festivalen præsenterer et vildtvoksende program af eksperimenterende musik, lydkunst og nyskrevne værker, som viser veje til at mærke forbundethed med andre arter.

Festivalen skærper sanserne og stiller ørerne ind på sjældent hørte frekvenser. Hvis vi abstraherer fra larmen af menneskeskabte lyde, er den såkaldte natur overhovedet ikke stille og rolig. Det summer, det brummer, det suser, det knager, det bræger, det kribler og krabler. Gong Tomorrow udforsker musikkens potentialer til at åbne en mere mangesproget verden og fejre vores forbundethed. Festivalen er præsenteret i samarbejde med ALICE.In English:


Come join the finale part of Gong Tomorrow 2022 at an entire day at the magical frame of Institut for Blinde og Svagtseende. 


PROGRAMME

Jana Rush

Lotic

Ingri Høyland, Ida Urd, Sofie Birch og Lea Guldditte: Ode to Stone – Musik for nye naturnationalparker

Marie Kølbæk Iversen & Katinka Vindelev

Aske Zidore: Lærkeanimationer


Malte Tellerup, Mija Milovic og holger hartvig


DJ Filen (Søstre i Trance)


Kornmod

About Gong Tomorrow

Gong Tomorrow 2022 is a festival for multispecies listening. Giving the microphone to everything that is more than human, the festival presents a wild-growing programme of experimental music, sound art and new works, showing ways to feel the connection with other species. The festival is presented in collaboration with ALICE.

Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Institut for blinde og svagtseende Blindeinstituttet, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .