Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lotte Heise støtteshow "Ingen fortjener bank - heller ikke Malis piger"

eventet sluttede

Lotte Heise støtteshow "Ingen fortjener bank - heller ikke Malis piger"

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

16 nov 2016 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Kvindernes U-landsudvalg præsenterer Lotte Heise-showet

Ingen fortjener bank - heller ikke Malis piger

Vold mod piger og kvinder er udbredt i hele verden. Men i lande som Mali, hvor mange piger ikke har papir på deres identitet og dermed heller ikke adgang til uddannelse eller andre menneskerettigheder, er volden et udpræget problem.

Hvorfor arbejdet for pigers rettigheder og ligestilling i Mali er så vigtigt, udfolder Lotte Heise med sine altid skarpe iagttagelser og hurtige replikker i et støtteshow den 16. november kl. 18.30 - 20.00 i København.

Showet er en del af optakten til den internationale 16-dageskampagne mod vold mod kvinder og piger. Med årets kampagne fokuserer KULU på at øge sikkerheden for skolepiger i det nordlige Mali, hvor pigerne er særligt udsatte oven på mange års konflikt.

En billet til støtteshowet koster 160 kr. Der er kun 100 pladser!

Alt overskud går ubeskåret til KULUs arbejde for kvinder og pigers rettigheder.

Lotte Heise er ambassadør for kampagnen "Giv en pige ret" www.givenpigeret.dk


Camilla Gregersen, Dansk Magisterforenings formand, ligeledes ambassadør for "Giv en pige ret" indleder.


Arrangør: Kvindernes U-landsudvalg (www.kulu.dk) i samarbejde med Dansk Magisterforening - kampagnepartner for "Giv e pige ret"

Kvindernes U-landsudvalg 2016: 40 år for kvinders rettigheder
Bryd fattigdommen - Bak op om kvinders egne initiativer - Støt kvinders rettigheder

Kvindernes U-landsudvalg • Thoravej 13, 2. tv. 2400 København NV • Tlf.: 33 15 78 70 •kulu@kulu.dk www.kulu.dk www.givenpigeret.dk
Nordea reg.- og kontonr: 2191-8968 139 453 • Swipp: 20 56 28 02 • Mobile pay: 40 41 05 70 • Giro: +01 +9 00 55 01 • CV-nr.: 83 76 75 10


Lokation

Tårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .