Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LOUISE ALENIUS + EXCELSIOR || SV23-ÅBNINGSKONCERT

Afholdt event

LOUISE ALENIUS + EXCELSIOR || SV23-ÅBNINGSKONCERT

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 jun 2023 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Dette års SV-festival åbner på KLEIN med en dobbeltkoncert i Dansepavillonen, som vil tage os med på en smuk lytteoplevelse i selskab med den unikke komponist Louise Alenius og den fantastiske altpop-artist Excelsior, som erstatter Laura Ziani, som har måtte aflyse!

LOUISE ALENIUS

Første afdeling indledes med en talk af Louise Alenius, som vil introducere aftenens korværk ’Stille Slag’, der sætter lyd på de følelser der opstår, når kroppen spærres inde og isoleres. I efteråret 2021 kunne værket opleves i en iscenesat version på Teater Revolver. På SV-festival kan værket for første gang nu opleves som en lytteoplevelse i sig selv, som tager os med på en tankevækkende og rørende rejse ind i de intense følelser og mentale udfordringer, der følger med isolation.

I anledning af festivalens særtema om musik & arkitektur skriver Alenius en ny formafslutning på korværket med en sats som vil tematisere Karens Minde-bygningen med dens historik sporet tilbage til dengang i 1900-tallet, hvor huset var åndsvage-anstalt. Om denne nyskrevne sats for kor og slagtøj siger Alenius: ’Det bliver en rumlig og fysisk (musikalsk) ekspressiv oplevelse, som står i skarp kontrast til det reflekterende og repeterende udtryk i de øvrige korsatser. Jeg forestiller mig værket som en uundgåelig eksplosion, der er blevet bygget op til hele vejen igennem, og som på sin egen demonstrative måde skaber menneskelig balance i umenneskelige situationer’.

Musik: Louise Alenius Boserup. Tekster (Stille Slag): Tanja Hylling Diers. Sangere: Katinka Fogh Vindelev, Julie MeeRa Albertsen, Morten Grove Frandsen, Kirsten Grove, Mathias Monrad Møller, Kristian Bordoy og Gustav Johansson.

EXCELSIOR 

Som fantastisk erstatning for Laura Ziani kan du glæde dig til at opleve Excelsior! Hun har netop fejret musikalske triumfer på henholdsvis ViaValby festival og SPOR-festival, og til sommer spiller hun på Roskilde Festival!

Glæd dig til Excelsiors billedskabende musik inspireret af bl.a. pop, klassisk, elektronisk musik og sakrale ritualer. Bag den musikalske persona Excelsior finder vi den spændende sanger og sangskriver Anja Tietze Lahrmann, som har flere anmelderroste albums bag sig Senest den aktuelle popplade ´Fit for Fiction´, som er en samling hybride sange, der tager form i spændet mellem meditative tilstande og bevægelser oplevet i naturen og i kroppen. Med inspiration i eklektiske lydkilder som en gammel folkemusik-lp fundet på Youtube, Kate Bushs ”The Red Shoes”-album og ukrainsk protestmusik fra 90’erne kanaliseres på både konkret og abstrakt vis historier om mytologiske såvel som moderne kvindeskæbner, bruddet med en stagneret kærlighedsopfattelse og de ekstatiske følelser, der knytter sig til komplet hengivelse!

Hendes musik får disse ord med på vejen af det internationale website EXPOSE: ”While on one level, the overall sound isn’t far off from well-known artists like Feist or Billie Eilish, Lahrmann has her own sound that could well appeal to fans of more experimental music”. Der er med andre ord grundlag for en stor musikalsk oplevelse på KLEIN!

Arrangør: SV Festival

Venue: Dansepavillonen

Døre: 19.00

Talk: 19.30

Koncert: 20.00

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer