Love Music Hate Racism Denmark

21 mar 2020 kl. 21:00 - 22 mar 2020 kl. 01:00

Union, Nørre Allé 7, 2200 København

Lancering af Love Music Hate Rascism kampagnen i Danmark med Isam B, JJ Paulo og DJ Mof!yah

På FN's internationale dag mod racisme har vi valgt at samle folk om en kampagne og en koncert, som fejrer musik og mangfoldighed Vi synes, at det er på tide, at vi står sammen mod den stigende racisme, islamofobi og diskrimination, som desværre findes i Danmark. Musikken er et tydeligt eksempel på, at vi kan sagtens kan samles på tværs af kulturer, religion, hudfarve eller seksualitet. Musikken giver os mulighed for at bekæmpe racisme på en meget positiv måde, som bringer os tættere på hinanden og gør os stærke stik modsat racismen, som deler os.

Vi samler en række musikere, som bakker op om budskabet med inspiration fra vores engelske venner, som har startet kampagnen. Kom og tilslut dig og vær med til at sige fra over for racisme og diskrimination på den fede måde. Kom og vær med til at brede LoveMusicHateRacism ud til flere steder i byen og i landet. Som startskud til kampagnen byder vi den 21. marts på FN's internationale dag mod racisme på en koncert med nogle af Danmarks største talenter.

I Union får vi selskab af blandt andre:

  • ISAM B
  • JJ Paulo
  • Dj Mof!yah

Der er begrænset antal billetter. Der er mulighed for at købe diverse MoveMusicHateRacism merchandise. Der er også mulighed for at få hjælp til at starte sin egen lokale LoveMusicHateRacism event i sin by eller bydel.