spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LØVEHJERTE bogfest på Bakkehuset

Afholdt event

LØVEHJERTE bogfest på Bakkehuset

Fra Gratis

Sted

Dato

13 maj 2023 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

GRATIS BOGFEST FOR BØRN!

Der står fabelagtige og fjollede fortællinger på programmet, når LØVEHJERTE læse- og litteraturfestival på Frederiksberg afholdes for fjerde gang.

Kom til GRATIS oplæsninger og workshops den 13. maj i Bakkehuset. Du kan også vinde “litteraturen med hjem” i form af bogbingo-gaver (gavmildt doneret af forlagene, fx. J&D, Gyldendal, Carlsen, Gutkind, Gyldendal Uddannelse, Alvilda, Avanti m.fl.)

Ane Cortzen vil igen være vært på dagen og oplæsere er Casper Grundtvig, Liva Skogemann, Hanne Kvist, Tomas Lagermand Lundme, Thomas Brunstrøm, Anne Sofie Hammer, Glenn Ringtved, Lars Daneskov, Karen Vad Bruun og Palle Schmidt. Derudover afholdes der gratis workshops for børn med Saynab Farah Dahir og Tea Bendix.

Bemærk; Festivalen afholdes både på Frederiksberg bibliotek og på Frederiksbergmuseet Bakkehuset. Se det fulde program på lovehjertefest.dk

Arrangør

LØVEHJERTE læse- og litteraturfestival på Frederiksberg afholdes for fjerde gang den 13. maj 2023.

På LØVEHJERTE 2023 sættes der fokus på fabelagtige og fjollede fortællinger. Forfattere med værker i disse genrer læser op på festivaldagen lørdag den 13. maj, hvor der også afholdes workshops, Børne-Bog-Bingo mm. Festivalen skaber læseglæde via det personlige møde med forfatterne og sætter fokus på forfatternes værker og personlige tilstedeværelse som som en vej ind i litteraturen.

Festivalen er gratis for børn og deres forældre. Der er events både på Bakkehuset, Rahbeks Allé 1 og Frederiksberg hovedbibliotek.

Lokation

Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .