LOVELESS, FRIMER, POULSEN. Spirituals and blues

22 aug 2015 kl. 20:00 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 120,00
Billetter DKK 120,00

LOVELESS, FRIMER, POULSEN. Spirituals and blues

Koncert kl. 20.00. Dør åbner kl. 19.30.

Entre kr. 120.
En
fælles kærlighed til spirituals, den tidlige gospel og blues har forenet James Loveless, Ole Frimer og Olav Poulsen i et nyt frugtbart musikalsk samarbejde.

Med stor autenticitet og indlevelse fortolker trioen de gamle spirituals og deres universelle følelser på tværs af tid og verdenshave. Det er fortællinger fra det nære liv - om smertelige tab, længsel og altfavnende glæde. Konceptet for musikken er bevidst nøgent. Her er ingen store gospelkor i baggrunden. Materialet er skrællet helt ind til den blottede nerve, hvor sangen og musikken står nøgent. Der, hvor intellektuelle og sociale skel brydes ned. Der, hvor hjertet taler. James Loveless’ stærke og hudløse vokal trækker på hele bagagen fra opvæksten - flankeret af Ole Frimers groovy og soulfulde akkompagnement og Olav Poulsens eminente slideguitar.

Loveless, Frimer & Poulsen byder blandt andet på klassikere som ’Will The Circle Be Unbroken’, This Little Light of Mine’ og ’Jesus On The Mainline’. Stilmæssigt trækkes der tråde til beslægtede genrer som folk og blues og et snert country. Rødderne er de samme, og det simple og sanselige udtryk er hele tiden i centrum. www.lovelessfrimerpoulsen.dk

lyt her http://www.lovelessfrimerpoulsen.dk/This%20Little%20Light%20of%20Mine.mp3

Event aflyst

LOVELESS, FRIMER, POULSEN. Spirituals and blues

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke