spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lucie Hendry Trio

Afholdt event

Lucie Hendry Trio

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

04 jul 2023 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

Lucie Hendry Trio er et unikt samarbejde mellem den skotske folke harpist, Lucie Hendry, og to af Danmarks upcoming jazz musikere, Dennis Iversen (guitar) og Christoffer Skovhus (trommer).

Med original musik, skrevet af Lucie, giver hun en ny frisk fortolkning af den skotske folkemusik med input fra jazz musikken.

Med hendes debut album release, Land of Eden, I juni 2023, forsøger Lucie at tage den keltiske harpe i nye retninger. Lucie Hendry Trio vil ændre opfattelsen af harpen og overraske publikum med kontrasten mellem dens delikate lyd og stærke nærvær.

Parringen af harpen og el guitaren vil drage lytteren ind i en svævende univers, mens trommerne solidt tager musikken til jorden og den musikalske rejse ind i nuet.

Opløftende melodier, soloer og stærk rytmik er hjertet af denne trio. Sammen vil de tage publikum gennem et væld af følelser i deres fængende ambiente, elektroniske og melodiske verden.

Line-up

Lucie Hendry (h),
Dennis Iversen (g),
Christoffer Skovhus (t)

Facebook event

Lokation

Impact Roasters, Flintholm Alle 55, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .