Lucinda Riley - særarrangement

Lucinda Riley - særarrangement

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

11 apr 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Kom med, når Gyldendal inviterer til et ekstraordinær arrangement med fokus på Lucinda Rileys bestsellerserie DE SYV SØSTRE og seriens sidste bog, der udkommer d. 11. maj:

ATLAS: HISTORIEN OM PA SALT

Som noget helt særligt får vi besøg af Lucinda Rileys søn Harry Whittaker, som har færdiggjort sin mors bog. Harry Whittaker vil blive interviewet af Christiane Schaumburg-Müller, og sammen vil de to sørge for at tage os med på en rejse gennem Rileys enestående univers. 

Til eventet vil Harry dele sine egne oplevelser og tanker om sin mors fantastiske litterære arv og serien DE SYV SØSTRE. Der vil være masser af tid til at mingle med andre Riley-fans, få et glas vin og nyde lidt lækkert til ganen.

Du får også en lækker goodiebag til en værdi af mere end 550 DKK. 


Derudover vil der være gode rabatter på Rileys bøger, som du selvfølgelig kan få signeret af Harry.


Arrangementet vil finde sted:

Tirsdag d. 11. april 2023 hos Gyldendal i Klareboderne 3. Dørene åbner kl. 16.00, og arrangementet slutter kl. 18.00.


Vi ser frem til at byde dig velkommen til en eftermiddag fyldt med litteratur, spænding og inspiration!

Arrangør

Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.

Lokation

Gyldendal, Klareboderne 3, 1115 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .