Lucky Lo // RUST Sleeps Around

Stengade 18, 2200 København N
20 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

LUCKY LO

Lucky Lo er kunstnernavnet bag den svenske artist, multiinstrumentalist og sangskriver Lo Ersareis, der med sig på scenen har Asger Nordtorp på bas, Mads Nørgaard på guitar og Casper Henning Hansen på trommer. Musikken, der bevæger sig omkring et alt-poppet univers, er både groovy, overraskende og farverig, mens Los inderlige og ærlige vokal skinner klart igennem. 

Lo kommer oprindeligt fra Umeå i Sverige men flyttede i 2014 til København. Hendes musik trækker tråde til alt fra folk, bulgarsk vokalmusik, DIY-punk og japansk pop. Et miskmask, der fungerer utroligt godt, og som blandt andet kan høres på nummeret "Supercarry", der landede tidligere i år. Senere i år udgives artistens debutalbum via pladeselskabet Tambourhinoceros.

Bandets dynamik er ikke til at tage fejl af, hvilket skal og må opleves live, når Lucky Lo spiller på Stengade den 20. oktober som en del af RUST Sleeps Around. 

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

Lucky Lo // RUST Sleeps Around

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke