spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lucky Lou - country n' bluegrass - Vinterjazz 2019

Afholdt event

Lucky Lou - country n' bluegrass - Vinterjazz 2019

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

23 feb 2019 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Lucky Lou er country/bluegrass, der med vokalharmonier og et akustisk setup skaber en intimitet omkring sangenes gribende fortællinger om forlist kærlighed, liv og død.

Lucky Lou blev dannet i 2014 på Vesterbro over en guitar og en stor kærlighed til genren. De sprøde countryharmonier leveres af de tre sangerinder Charlotte Trolle, Julie Krogh Jensen og Rikke Steensig. Med sig har de nogle af Københavns bedste spillemænd på kontrabas, dobro og guitar.

Lucky Lou er kendt for at sætte stemningen med dystre murder ballads, heartbroken countrysange, smukke bluegrassnumre og medrivende fortællinger. Bandet fortolker numre af bl.a. Gillian Welch, Della Mae, Tim O’Brien, The SteelDrivers, The Wailin' Jennys og naturligvis Dolly Parton.

Line up:

Charlotte Trolle – vokal

Julie Krogh Jensen – vokal

Rikke Steensig – vokal

Mikkel Tiedt – kontrabas

Jens Muhlig – guitar

Jan Kølle – dobro

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Café Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .