Lucy Love (natkoncert)

Event aflyst

Lucy Love (natkoncert)

Sted

Dato

19 mar 2021 kl. 23:00 - 20 mar 2021 kl. 05:00

Beskrivelse

Lucy Love er kendt som et af Skandinaviens bedste live-acts, der brænder dansegulvet ned med tunge beats og stramt koreograferede shows. 

Historien om Lucy med det borgerlige navn Siame er ikke mindst historien om at gøre tingene selv uden et stort pladeselskab i ryggen. Lucy Loves musik udkommer på hendes og den faste producer Yo Akims Superbillion Records. Mens Yo Akim laver alle produktioner, står Lucy udover tekster, rap og sang også for artwork, styling og merchandise. Lige siden debutsinglen 'No VIP' fra 2008 har hun således skabt det stramme visuelle univers, der er en stor del af hendes image.

19. MARTS  – RUST, NØRREBRO

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .