Lucy Love // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
12 nov 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

LUCY LOVE

Der har været stille i længere tid, men nu har Danmarks anmelderroste ‘Do-It-Yourself-Duo’ løst kabalen og er tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og grime i verdensklasse. Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo Akim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde og i bedste comic book stil taget syvmilestøvlerne på. Nu er de klar til at overtage verdensherredømmet med deres konceptuelle kunst. 

Lucy Love er indbegrebet af en moderne superstjerne. Duoen har smedet sin egen identitet sammen ved hjælp af hårdt arbejde, dedikation og store visioner, hvilket både skinner igennem i musikkens kompromisløshed og i det gennemtænkte visuelle univers. 


Denne nådesløse dedikation har lønnet sig ved at affyre en komet-karriere, der har bragt duoen verden rundt det sidste årti - samtidig med, at de har opnået stor anerkendelse i både ind- og udland. Lucy Love høstede allerede ved deres spæde begyndelse prisen 'Experimentet' under P3 Guld i 2009 - og roserne er blevet ved siden.


Musikken finder afsæt i både undergrundens hårdtslående grime, art-poppens gennemtænkte finesser og klassisk science fiction. På den seneste albumudgivelse ‘Hammerhead’ fra 2020 er det fascinationen mellem lak/læder og tegneserieæstetik, der binder det hele sammen - og atter cementeres det, hvilken kunstnerisk tyngde Lucy Love leverer i alt, hvad de laver.


Lucy Love er i øjeblikket aktuel med singlen Oyster Bay, som er udgivet i samarbejde med den fremadstormende rapper FVN.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

Lucy Love // RUST

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke