spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lucy Yeghiazaryan / Grant Stewart Quintet

Afholdt event

Lucy Yeghiazaryan / Grant Stewart Quintet

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

10 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Bliv forført af jazzsangerinden Lucy Yeghiazaryans fortryllende, intime stemme og bliv henført til en af New Yorks jazzklubber, når hun indtager scenen med saxofon-stjernen Grant Stewart og tre af Skandinaviens mest efterspurgte jazzmusikere. Gruppen formidler på smukkeste vis jazztraditioner med et stærkt og aktuelt udtryk. Det bliver en jazzoplevelse du sent vil glemme, når de fem musikere optræder med jazz i verdensklasse!

Lucy Yeghiazaryan er en af tidens mest omtalte vokalister på New York’s jazzscene. Hun kombinerer den klassiske, elegante jazzstemme med en særlig intim kommunikation og kontakt med publikummet. Hendes repertoire består af jazzstandards, som resonerer med hendes egne livshistorie, samt egne kompositioner, som inviterer lyttere ind i hendes liv, som kun de bedste sangskrivere kan. Siden hun flyttede til New York i 2015, har hun udgivet 3 anmelderroste plader, turneret rundt Nordamerika og Europa med navne som Harold Mabern, Houston Person og Rodney Whitaker, og etableret sig som en af fremtidens store navne indenfor jazzmusik.


Grant Stewart har været en integreret del af den Amerikanske jazzscene siden 1990. Han har været en fast figur på scenen i ”Small’s Jazzklub” siden den blev etableret, og har indspillet og turneret med de største navne fra hans egen generation (bl.a Brad Mehldau, Bill Charlap, Peter Bernstein osv). Grant har altid været foretrukken saxonist blandt den ældre generation af jazzmusikere, og har været saxofonist i grupper ledt af bl.a. Jimmy Cobb, Harold Mabern, Curtis Fuller, Clark Terry, Etta Jones og Harry Connick. I New York optræder Stewart tit på Birdland, Lincoln Center, SMOKE, Jazz Standard osv, og han har turneret verden rundt med forskellige ensembler. Grant har udgivet 16 plader som kapelmester, og er blevet nævnt i Downbeat Magazine’s Critic’s Poll 8 gange. Sidste gang Grant var i Danmark (2019), spillede vi hele 7 nætter sammen på Jazzhus Montmartre med stor succes.

Med på scenen er 3 af Skandinaviens mest efterspurgt jazzmusikere. Magnus Hjorth (spillre med Marius Neset, Snorre Kirk, DR Big Band, m.fl), Graig Earle (spiller med Lars Jansson, Denzal Sinclaire, Niels Lan Doky, m.fl) og Cornelia Nilsson (spiller med Mathias Landæus, Kenny Barron, Seamus Blake), hvis fælles kendetegn er et stærkt, virtuost, og solidt understøttende sammenspil og dybt swingende time feel.

https://lucyjazznyc.com

https://grantstewartjazz.com/


Line up:

Lucy Yeghiazaryan – vokal

Grant Stewart – tenor saxofon

Magnus Hjorth – flygel

Graig Earle – kontrabas

Cornelia Nilsson - trommer


Links til flere videoer med Lucy og Grant:

https://youtu.be/IUpaQR94q88?t=1225

https://www.dropbox.com/s/ffl94tcocmikqhn/There%27s%20No%20You.mov?dl=0

https://www.youtube.com/watch?v=-e7CSAlhCpk

https://youtu.be/IUpaQR94q88?t=2562


Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .