Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ludwig Hart (SE) // RUST

eventet sluttede

Ludwig Hart (SE) // RUST

Fra DKK 155,00

Sted

Dato

21 mar 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

LUDWIG HART (SE)

Selverklæret ’kører-på-landevejen’-rock, der trækker tråde til kunstnere som Jackson Browne, Fleetwood Mac, Don Henley og The War On Drugs.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 155 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------


Svenske Ludwig Hart har på bare få år (og med en pandemi i vejen) etableret en stor following i hjemlandet. Han udgav sit debutalbum i 2019, som blev en stor succes og ledte til radioairplay på P4 i Sverige, en længere turné, TV-optrædener (TV4 Morgen) og samarbejder med bl.a. Sarah Klang og sangskriver Mauro Scocco.

Han er nu aktuel med sit andet album Paloma, der er blevet velmodtaget i Sverige, og hvorfra singlen "Stuck On You (Purpose of Love, Pt. II)” i øjeblikket roterer på DR P5. På pladen dyrker han sit sublime sangskrivertalent og en klassisk selverklæret ’kører-på-landevejen’-rock, der trækker tråde til kunstnere som Jackson Browne, Fleetwood Mac, Don Henley og The War On Drugs. En international lyd, som betyder, at Ludwig lige nu vokser i både Tyskland og Norden.

I kølvandet på pladen har Hart udgivet singlen "Chasing Gold".

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .