Luffeworkshop: Sy dine egne luffer i sælskind

23 feb 2020 kl. 10:00 - 15:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Luffeworkshop: Sy dine egne luffer i sælskind


På denne heldagsworkshop lærer du at sy dine egne sælskindsluffer fra start til slut. Bag kurset står Martine Lind Krebs og Sofie Løvenstjerne fra Luffelaboratoriet. De har i fællesskab har udviklet deres eget mønster til luffer, som er smallere og længere end den traditionelle grønlandske luffe – og afsluttet med en rib i stedet for pelskant. Det gør luffen mere velegnet til det fugtige danske klima.

Lufferne sys på almindelige symaskine, så for at deltage skal du medbringe din egen maskine og kunne sy – men du behøver ikke have syet i sælskind før. På workshoppen vil de grundlæggende teknikker til at skære i sælskind og sy både i hånden og på maskine blive gennemgået. Vi regner med, at du som minimum vil kunne nå at sy én luffe helt færdig – forhåbentligt dem begge.

Billetten inkluderer alle de materialer, som du skal bruge samt te/kaffe og småkager. Du er velkommen til at medbringe din egen frokost eller købe den i husets café.

Der er et begrænset antal pladser til dette arrangement.

Luffelaboratoriets hjemmeside: https://luffelab.dk/


Nordatlantens Venner
Der er til dette arrangement en billetrabat på 20% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.