spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LUFTHAVETS KVINDER

Afholdt event

LUFTHAVETS KVINDER

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

29 jul 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

NU KAN DU OPLEVE BILLEDKUNSTNER OG PILOT SIMONE AABERG KÆRN I SAMSPIL MED RUDERSDAL KAMMERSOLISTER I PERFORMANCE-KONCERTEN LUFTHAVETS KVINDER. UROPFØRELSEN FINDER STED I HANGAREN I ÆRØ LUFTHAVN DEN 29. JULI 2021.

Hvem var de første kvinder i luften og på havet? Hvad drev disse kvinder? Hvad gav dem modet til at tage afsted? Den danske billedkunstner og pilot Simone Aaberg Kærn har i samarbejde med Rudersdal Kammersolister skabt performance-koncerten LUFTHAVETS KVINDER, som undersøger kvindelig udlængsel og mod i dansk og global sø- og luftfartshistorie. Værket opføres for første gang i Hangaren i Ærø Lufthavn torsdag den 29. juli 2021 kl. 17.00-19.00.

Simone Aaberg Kærn er en af Danmarks mest anerkendte billedkunstnere. Hun er også pilot og arbejder med flyvning som en metafor for frihed og luftrum som ubegrænset af politiske grænser. Et af hendes mest bemærkelsesværdige projekter var en flyvning til Afghanistan, hvor hun fløj sin 40 år gamle Piper Colt fra Lille Skensved til Kabul i Afghanistan for at finde en ung afghansk kvinde, hvis største drøm var at blive pilot. 

Rudersdal Kammersolister består af en række af Øresundsregionens førende musikere. Med den prisbelønnede violinist Christine Pryn i spidsen har de gjort det til deres speciale at kombinere musikken med andre kunstformer og videnskabelige oplæg.

Musikken som spilles til performance-koncerten er skabt af tre kvindelige og tværgenerationelle komponister: Ylva Fred (SE), Mel Bonis (FR) og Elena Firsova (Rusland). Simone Aaberg Kærn har igennem det sidste år samarbejdet med den svenske komponist Ylva Fred om et helt nyt stykke musik, som uropføres i forbindelse med LUFTHAVETS KVINDER i Ærø Lufthavn.

Performance-koncerten er en del af et større projekt, der munder ud i udstillingen Wings of Desire, som man kan se i det nyetablerede udstillingssted the Danish Arts Residency ved Ærøkøbing i hele august 2021. Videoværket fra performance-koncerten vil indgå som en del af udstillingen.

TRANSPORT
Man kommer til Ærø med færge eller sejlbåd. Færgerne sejler til øen fra Svendborg, Fynshav eller Rudkøbing og Faaborg. Der er gratis lokalbusser på Ærø.

HUSK AT BESTILLE PLADSBILLET PÅ FÆRGEN HER: https://aeroe-ferry.teambookin...
Der er gratis færger for gående, cyklister og biler med handicapparkeringskort mandag-torsdag i hele juli og august 2021

OBS! VI HAR BESTILT EN GRATIS BUS FRA ÆRØSKØBING FÆRGEHAVN DIREKTE TIL ÆRØ LUFTHAVN T/R 29/7 KL 16.30.

Medbring venligst gyldigt Coronapas eller negativ covid-test.

Arrangør

ARTS & GLOBALIZATION is a global cultural platform with a focus on diversity and sustainability.

Our mission is to develop a new model of interdisciplinary and intercultural dialogue on the contemporary art scene of today.

To situate the debate of intercultural dialogue in the arts in the context of a cultural and identity-based history as a way of expanding the territory of art into the field of culture.

To include various accounts and various histories of the multiple globalizations and temporalities.

To stimulate new, progressive arts movements, new thinking, networks and friendships to contribute to a more inclusive society.

Our vision is to see the emergence of an inclusive and creative society, where difference is welcomed and participation is valued.

Lokation

Ærø Lufthavn Ærø Lufthavn, Dortheadalsvej 9, 5960 Marstal

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .