spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

LUKSUS - Smagen af Tid

Afholdt event

LUKSUS - Smagen af Tid

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

05 okt 2022 kl. 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Pavillon K præsenterer: LUKSUS - Smagen af Tid

Smag har evnen til mentalt at transportere os på tværs af tid og sted.

Tænk for eksempel på den mest krydrede mad, eller den bedste is, du nogensinde har smagt. Hvornår var det? Hvor skete det? Og hvem var du sammen med? Kan du se minderne for dig?

I denne udgave af LUKSUS vil vi forsøge at finde ud af, hvilke fødevarer og madvaner der har gjort os til dem, vi er i dag. Vi vil undersøge hvordan madlavning, måltider og skikke bringer mennesker sammen og styrker vores kollektive identitet.

Pavillon K inviterer igen til LUKSUS, denne gang iscenesat af scenekunstner Karolina Pietrzykowska i samarbejde med kokken Trine Gluud Hansen, transdisciplinær kunstner Charlotte Grum, samt dramatisk konsulent Eja Due.

Forvent en aften fyldt med mad og lækkerhed, leg, refleksion og fællesskab.

Om holdet bag:

Karolina er scenekunstner og medlem i Pavillon K, og skaber poetiske og legende verdener, der inviterer folk til at reflektere og engagere sig.

Trine er ejer af Gluuds - tapas to go, beliggende i Vordingborg. Hun er kendt for sine smagfulde anretninger med udgangspunkt i årstidens råvarer.

Charlotte er transdisciplinær kunstner og skaber stedsspecifikke installationer og performative situationer, der udforsker forholdet mellem subjektivitet og materialitet.

Eja er scenekunstner og kunstnerisk leder af Teater Bæst, og slutter sig til det skabende team som dramaturgisk konsulent.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet.

Pris for entré inkl. menu er 185,- pr. person (drikkevarer tilkøbes i baren)


LUKSUS - Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning er arrangeret af Pavillon K, og er en række aftener i løbet af 2022, hvor vi tager pulsen på samfundet, og hver gang byder noget nyt velkommen indenfor kunst, iværksætteri, bæredygtighed og mad. Her skal vi opleve noget ukendt sammen, spise sammen og snakke sammen. Her møder kunsten, iværksætteriet og publikum hinanden og så opstår der måske noget nyt. 
 


Luksus er støttet af Vordingborg Kommune og Øernes Kunstfond.

Arrangør

Pavillon K - Vordingborgs nye center for scenekunst og kultur

Lokation

Pavillon K Pavillon K, Skovvej 2, 4760 Vordingborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .