Luksus YinYoga Workshop

01 sep 2019 kl. 10:00 - 12:30

2. sal: NV Studio v. Best Behavior og Yogamii, Glentevej 70B, 2400 København

Luksus YinYoga Workshop

Forlæng sommeren, forkæl din krop og send den helt ned i gear.
På denne luksusworkshop bliver du taget godt om og din krop bliver sendt helt ned i gear. Det sørger dygtige Karina og Kirstine for, når de guider dig i rolig yin yoga, med masserende hænder og en lang guidet afspænding.

Gennem 2,5 timer guider Karina og Kirstine din krop helt ned i gear. Det sker gennem ca. 75 minutters yin yoga med fokus på at åbne kroppen og give plads til åndedrættet.
I hver stilling bliver masseret og hjulpet til at grounde bedre i stillingerne af Karina og Kirstines professionelle, varme, bløde hænder.
Efter yinyogadelen glider workshoppen over i en yoganidrasession, som er en guidet yogasøvn. Dette er en sublim afrunding på yinyogaen og vil tage dit nervesystem ned til det roligste tempo. Yoganidraen er en guidet afspænding der sender dig til fuld restitution uden at sove.

Pris pr. person: 550 kr.
Early Bird indtil 3. august: kun 395 kr.

Kun 14 pladser
Alt yogaudstyr er inkluderet i prisen, så medbring blot behageligt tøj af være i.

Hvornår & hvor?
Søndag d. 1. september kl. 10.00-12.30
Eventet foregår i det lyse og dejlige ‘NV Studio’ på Glentevej 70B, 2. sal th, 2400 Kbh. NV
Mulighed for at shoppe tøj fra Best Behavior og Yogamii med 10% rabat

Vi glæder os til at give dig en luksusoplevelse
Alt det bedste
Karina og Kirstine

Om underviserne

Karina Højgaard
Karina har en stor kærlighed for fri bevægelse. I kroppen, tanker og følelser. Igennem over 15 år har hun arbejdet med kroppen, som professionel danser, danse- og yogaunderviser samt kropsterapeut. Hendes største fokus er, at lade folk opleve det fri flow der er i bevægelsen og kroppen og formidles en større forståelse for de sammenhængen mellem krop og psyke.


Kirstine Marie Fabricius

Er en passioneret yogalærer og kropsterapeut med over 15 års krops- og undervisningserfaring via bl.a. teater, dans, idræt og yoga. Kirstines har stort fokus på, at folk bliver groudet uanset om det er yoga eller kropsterapi og hun arbejder meget med åndedrættet for at sikre dette. Kirstine er meget optaget af kroppens styrke, klogskab og evne til at hele sig selv. Hun lægger, i sin undervisning, vægt på, at du finder dit eget yogaflow og bliver mødt og udviklet der hvor du er.


OBS:
Bliver du forhindret, er du velkommen til at sælge din billet(ter) videre.
Bliver event aflyst får du hele beløbet retur.
Arrangøren og ejeren af stedet for eventafholdelse fraskriver sig ansvar for skader opstået i forbindelse med eventet.

Early Bird Salg lukket